Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Poliția Satu Mare recrutează candidați pentru Școlile de Agenți de Poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, județul Satu Mare,  prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară, în perioada următoare, activităţi specifice de recrutare a candidaţilor pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea ianuarie 2018.

Locurile aprobate pentru sesiunea de admitere – ianuarie 2018, la instituţiile de învăţământ postliceal care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sunt următoarele:

Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina – 1 300 de locuri (16 locuri pentru rromi și 10 locuri pentru alte minorități)

Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj Napoca – 300 de locuri (6 locuri pentru rromi și 3 locuri pentru alte minorități).

Durata studiilor: 1 an

Locurile scoase la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ care formează personal pentru M.A.I. sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale M.A.I se vor primi începând cu data de 23.10.2017 şi până la data de 05.12.2017.

Data limită, până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 22.12.2017.

Pentru informare şi înscriere, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul  Satu Mare, Str. Mhai Viteazul,  nr. 11, începând cu data de 23.10.2017, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-14.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, la telefon 0261/807777, interior 20667 și pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare www.sm.politiaromana.ro la secțiunea <CARIERĂ – ADMITERE>.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.