Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Polițiștii locali și jandarmii au descins în cuibul infracțional de pe strada Horea

Poliţia Locală şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi  Satu Mare au efectuat duminică, 1 octombrie 2017, o acţiune de verificare pe Strada Horea, numărul 6 din municipiul Satu Mare.  Scopul acţiunii a fost menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor cât şi identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni.

Polițiștii locali și jandarmii au legitimat 111 persoane, din care 11 au fost conduse la sediul Poliției Locale unde le-au fost verificate actele de identitate și s-a constatat ca niciunul nu avea domiciliul la adresa respectivă. Toate persoanele care locuiau illegal pe Strada Horea au fost amendate.

Aceasta este cea de-a doua acțiune de acest gen din ultima săptămână, după cea efectuată pe Strada Vulturului din Satu Mare.

Sursa – Primăria Satu Mare

7 comentarii

  1. cetateanul relaxat Răspunde

    Pacat ca politia municipiului nu e interesata de ,,locatarii” vestitei locatii,ei ar putea sa le aplice si un ,,masaj” celor mai vocali,din pacate se lasa totul pe seama politiei locale care nu dispune de mijloace (din pacate) coercitive si atunci nu au alta solutie decat sa-i amendeze!Oricum,merita felicitari ca impreuna cu jandarmii incearca sa descurajeze proliferarea faptelor antisociale in zona.

  2. Szatmarry Răspunde

    Nu stiam ce era cu satra aceea de 11 in fata finantelor locale….s-au si pus la coada sa poata plati maine la lrima ora amenzile :))

  3. una Răspunde

    da 20 ron amenda gaseau mai multe persoane care se ascundeau in casa dar cu vanzatorii de etnobotanice se pare ca nu au avut treba sa le caute pot sa vina si maine

  4. patron Răspunde

    bravo si cat mai des pe Horea nr.6.

  5. pcr Răspunde

    La muncă cu ei

  6. Unu Răspunde

    Dezbinați odată şi pentru totdeauna grupurile infracționale de pe str. Horea. E strigător la cer ce se întâmplă acolo.

  7. dik ala Răspunde

    La munca cu burdihanosii si privighetoarele noptii, mai datile bani de social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.