Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Str. Ştefan cel Mare, închisă de urgenţă. Pompierii intervin

Str. Ştefan cel Mare din Satu Mare a fost închisă în urmă cu câteva minute de urgență. La fața locului au ajuns pompieri militari cu o scară.

În urma unui apel la 112 cineva a sesiyat faptul că este pericol să se desprindă tencuiala de pe o clădire, existând pericol să rănească trecători. Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului şi au încercat să desprindă tencuiala respectivă.

În tot acest timp, un echipaj al Poliţiei Locale a închis strada, dirijează autoturismele spre alte străzi.

7 comentarii

  1. VARZA Răspunde

    strada inchisa?????????????? voi ganditi titlurile astea sau e doar o bataie de joc la adresa celor care va mai citesc????? eu nu mai intru de azi . daca vreau senzational o sa citesc cancan.

  2. Cali Gyula Răspunde

    Orasul lui gabor si al CYTA managerului maskarici !!

  3. Pop Popovici Răspunde

    @Cali Gyula, poti elabora ideea te rog frumos ?

    • y Răspunde

      Pentru asta ar trebui să știe să scrie.

    • Cali Gyula Răspunde

      Nu e o ”idee”,e o constatare !!Iar ca sa ”te prinzi”si tu trebuie sa intelegi ca e un oras in care nu se face aproape nimic,un oras in ”barne”,un oras cu cladiri istorice acoperite de ”caricaturi”,iar ce se face ,se face cu ”dosul”,exact cum s-a intamplat si cu ”superlucrarea” de la podul Decebal !!CYTA(CYTAH) e un cimpanzeu pe care-l asociez cu un mare ”manager”.Ghici care?! Apropo’,acestui oras ii lipseste ceva extrem de putin:doar niste oameni capabili !!!Mai mult n-am ce sa-ti spun pentru ca sunt sigur ca esti in stare sa constati si tu iar daca nu,sorry,iti meriti viata de satmarean !

      • matroz Răspunde

        Nu te supara frate,ei confunda calitatea de satmarean cu cea de ungur!Nici-o sansa sa-i clintesti!Haita scapata in lumea cat de cat civilizata!

  4. y Răspunde

    Ceea ce se întâmplă în orașul ăsta este strigător la cer! Centrul vechi se descompune nu numai hotelul Dacia. Este a n-a oară când pică tencuiala în capul trecătorului. Chiar nu se poate lua niște măsuri eficiente? aPentru că categoria promisiuni padlașul e full. Aici ar trebui să dea zilnic primăria amendă nu la Lidl !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.