Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO&VIDEO. Concluziile accidentului de la Băbășești: o depășire inconștientă a ucis un om nevinovat

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați, astăzi, 26 octombrie, despre producerea unui accident rutier între localitățile Băbășești și Odoreu din județul Satu Mare, soldat cu victime omenești.

Din cercetări a reieșit faptul că un conducător auto, de 61 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul  unei autoutilitare a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, din Băbășești.

În urma accidentului  a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului și decesul pasagerului din autoturism, în vârstă de 49 de ani, din Băbășești.

Ambii conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Totodată, s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

5 comentarii

  1. hamster Răspunde

    Cand soferul scapa usor si pasagerul din dreapta decedeza intotdeauna ma intreb daca avea centura. Se pare ca purtatorul de cuvant IPJ Satu Mare de fiecare uita sa mentioneze aceste mici detalii atat de importante pentru mine.
    Multumesc purtatorule de cuvant!!!

  2. vesel Răspunde

    cum sa faci ma accident acolo? drum drept in plm.

    • Norick Răspunde

      Inteligent esti , mai ales dupa exprimarea ta. Accidentele cu depasiri “spectaculoase” sunt efectuate mai ales pe drum drept – vezi ca vine o masina din fata , dar tu accelerezi si mai tare , ca masina ta e tare si zboara si fara aripi …

      • Unu' Răspunde

        complectare la ce-ai spus tu: … și sigur prostul ăla care vine din față să te încurce pe tine, o să frâneze și o să se tragă pe margine să-ți lase loc, că doar nu vrea să moară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.