Ultima actualizare: ieri, 20:05
Locale

FOTO&VIDEO. Impact puternic între două BMW-uri, pe strada Odoreului. Un stâlp a fost rupt

Un nou accident de circulație în Satu Mare. În urmă cu puțin timp, două mașini s-au ciocnit violent, iar unul dintre autoturisme s-a oprit într-un stâlp. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare.

În accident au fost implicate două mașini marca BMW, iar potrivit primelor informații, unul dintre șoferi a vrut să vireze la stânga, pe o stradă lăturalnică, timp în care șoferul celuilalt autoturism se angajase într-o depășire, impactul fiind astfel inevitabil.

După impact, mașina care s-a angajat în depășire, a fost proiectată într-un stâlp. Cei de la Electrica se află deja la fața locului pentru a remedia problemele create. Șoferii au scăpat cu răni ușoare, sperietura fiind cea care a fost la cote înalte.

De asemenea, la fața locului se află și un echipaj de poliție care a început deja efectuarea măsurătorilor.

 

4 comentarii

 1. mokka Răspunde

  soferi de bmw…

 2. Unu' Răspunde

  Copie la indigo al atâtor accidente în care vinovatul este de fapt victima!
  Oare șoferul care a intrat în depășire s-a asigurat corespunzător? A semnalizat la timp intenția de a depăși?
  Bănuiesc că duduia care voia să vireze stânga s-a oprit și a semnalizat intenția de a vira stânga (cu toate că știm cu toții că nu toate bemveurile sunt dotate cu semnalizare, fiind o opțiune jenantă la aceste modele de mașini!) iar atunci cel din spate NU mai are voie să intre în depășire …
  Oricum, din fericire nimeni n-a fost rănit, temporar 2 bemveuri sunt scoase din trafic, câștigăm noi ceilalți muritori de rând!

  • hamster Răspunde

   Art. 120
   (1) Se interzice depasirea vehiculelor:
   k) pe sectorul de drum unde s-a format o coloana de vehicule in asteptare, daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie.

 3. Eu Răspunde

  Nu BMW-urile sunt de vină,ci dobitocii care se cred mari șoferi,a devenit o moda sa nu mai semnalizezi,sa nu te uiți în retrovizoare si așa mai departe….E o mare provocare pt multi sa conducă….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.