Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Consilierii PSD încearcă să facă opoziție. Albu şi Masculic i-au pus la punct

Consilierii PSD au încercat în şedinţa de astăzi a Consiliului Local să îşi facă auziţi vocea din opoziţie. Ei au avut obiecţii la mai multe proiecte de hotărâre şi au primit răspunsuri de la executiv. Cel mai vehement a fost liderul grupului PSD, fostul viceprimar Radu Roca. După mai multe întrebări la proiecte dar şi cu privire la deschiderea unei casierii a Administraţiei Domeniului Public, amânată din cauza birocaţiei, a unor întrebări cu privire la finanţarea igienizării unor şcoli şi a reabilitării b-dului Lucian Blaga, cărţile  au fost date pe faţă de către actualul viceprimar PNL, Adrian Albu, care i-au acuzat că fac campanie electorală.

“Au primit cumva avertizare de la conducătorii lor de partid că n-au fost activi, s-au trezit brusc să se bage în seamă şi să ne plictisească pe noi cu toate cele. Vreau să pun şi eu o întrebare: toată lumea ştie că este imperios necesar să trecem acest proiect cu podul, că e făcut, că nu e făcut, că e în grabă, toate obiecţiile posibile au fost săptămâna aceasta. Acum stăm şi vorbim o jumătate de oră, puteam da explicaţiile în particular, sau dacă le dăm în particular, o mai facem o dată în public ca să vadă toată lumea pe camerele de luat vederi că ne băgăm în seamă, că suntem activi, că muncim, mai venim şi cu chestii populiste. Eu aş vrea să mutăm campania electorală în afara primăriei dacă e posibil, dacă nu o să plec de la această şedinţă, pentru că nu vreau să fac campanie în şedinţă”, a spus Albu.

Radu Roca i-a replicat acestuia, spunând că la fel s-a comportat în perioada în care era în opoziţie

“Domnule Albu, aţi uitat perioada 2012-2016 când ne criticaţi inclusiv pentru b-dul Octavian Goga, aţi uitat că tot timpul aţi spus lucrurilor pe invers? Aceasta este o campanie electorală? Este o aducere la cunoştinţa Primăriei”, a replicat Roca.

De asemenea, şi city managerul Maskulik Csaba, i-a replicat că în calitate de viceprimar, Roca ar fi trebuit să ştie anumite răspunsuri la întrebări.

De critici nu a scăpat nici consilierul PSD Ioan Ardelean, care a întrebat ce are de gând Primăria să facă în zona b-dului Lucian Blaga, dacă este în planuri realizarea unei piste de biciclişti.

Masculic i-a dat replica.

“Eu nu înţeleg. Dânsul (Ioan Ardelean) este consilier. În acest Consiliu s-a votat Planul de mobilitate urbană, Strategia integrată de dezvoltare a municipiului, în care este foarte clar trecut negru pe alb care sunt planurile pe viitor a municipiului Satu Mare. Sunt şase piste, o reţea de pistă de biciclete cu care vrem să accesăm fonduri europene. Dumneavoastră după ce aţi votat, puneţi întrebări dacă facem pistă de biciclete?”, a spus Masculic.

6 comentarii

  1. obiectiv Răspunde

    Albu ăsta e dur de tot,nu lasă pe nimeni să mişte în front.

  2. Atent Răspunde

    Micul Muc liberal cat de mic e , are dureri de cap la alegerile doamnelor in partid care vor avea in aceste zile sumbre ptr el !

  3. Unu' Răspunde

    CUIE MOICA!

  4. marius Răspunde

    psd-istil sa le fie rusine pt pod, din cauza lor nu s-a facut nimic pana acum! coica a licitat parca podul in conditiile in care exproprierile nu erau facute, L-au licitat cu un pret la care se stia sigur ca nu se va prezenta nimeni pt ca era la jumate pretul fata de valoarea reala a lucrarilor. Roca sa ne lase in pace, i-a fost destul cat ne-a pacalit cu dr coica pana acum, numai ca incompetentul asta e reprezentativ pt psd, astia-s oamenii care-i reprezinta cel mai bine.

  5. Atent Răspunde

    Mariusica cu aia mica habar nu ai ce scrii , debitezi afronturi ptr ca esti un frustrat de a lu coi cel mic , consilierii psd isi fac treaba ,e drept ca unii tac chitic , abia asteapta sa vina sudul de la cabinete Asa cum scrii in frustrarile tale , date pe fata sa te vedem cum ne reprezinti prin pijamaua ce a de toate zilele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.