Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO&VIDEO. La un pas de tragedie. Trei copii şi două femei, la spital, după un accident

Trei minori şi o şoferiţă din Satu Mare au ajuns la spitalul din Vişeu de Sus, după ce maşina în care se aflau a fost lovită cu putere de un alt autoturism, condus tot de o femeie, care a efectuat o depăşire neregulamentară.

Conform siteului vasiledale.ro, evenimentul a avut loc miercuri la ora 16:54, pe DN 18, pe raza oraşului Vişeu de Sus.

La faţa locului s-a constatat că o femeie de 41 ani, domiciliată în judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Vişeu de Jos, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe strada Botoaia din Vişeu de Sus, fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovită în partea din stânga faţă, de către autoturismul care se afla în depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu. La volanul acestuia se afla o tânără de 19 ani din Bogdan Vodă. Autoturismul acesteia a fost proiectat într-un capăt de podeţ, din dreptul unui imobil.

În urma impactului conducătoarea auto din Satu Mare, trei minori pasageri în autoturismul condus de aceasta şi o pasageră de 25 de ani, din celălalt autoturism au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, dar niciunul nu a necesitat internarea.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.