Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

FOTO&VIDEO. PERFORMANȚĂ! Sătmăreanul Kotan Csaba, locul 3 în lume la un concurs de grafică pirotehnică

Performanță remarcabilă pentru sătmăreanul Kotan Csaba! Acesta a reprezentat România la o competiție de grafică pirotehnică și a reușit să prindă podiumul, clasându-se pe poziția a treia. Concursul s-a desfășurat în Finlanda, iar performanța sătmăreanului nostru este cu atât mai mare cu cât la startul competiției s-au aliniat unii dintre cei mai pricepuți concurenți în ale pirotehnicii din întreaga lume.

Juriul, care a avut nevoie de mai bine de 3 ore pentru a desemna câștigătorii, a spus despre show-ul pregătit de Kotan Csaba că ,,a fost unul echilibrat și aproape fără greșeală. O sincronizare fără cusur, muzică excelentă și un produs de foarte bună calitate”.

Organizatorii au spus că la această ediție concurența a fost mai puternică ca oricând, iar toate reprezentațiile au fost la un nivel internațional foarte bun. Show-urile prezentate au durat, în medie, aproximativ 7 minute, iar în timpul acesta nimeni nu își permite să facă vreo greșeală semnificativă. Cei care au reușit să prezintă un spectacol fără greșeală, au fost cei care au pus mâna pe medalii.

 

 

Un comentariu

  1. ion Răspunde

    Felicitări tinere! și la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.