Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

GALERIE FOTO. Bursa contrastelor. Când absolvenții se pierd între vânătorii de ștampile

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare (AJOFM) a organizat în această dimineață, vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Cu toate că scopul acestei burse a fost acela de a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile și de a face posibila interacțiunea directă a acestora cu agenții economici, la eveniment s-au prezentat foarte mulți șomeri cu scopul de a primi din nou o ștampilă.

Bursa contrastelor, cam așa s-ar putea descrie evenimentul ce a debutat în această dimineață, la ora 9.00, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor. Primii care și-au făcut apariția în fața agenților economici au fost șomerii care au venit pentru ștampilă, aceștia înghesuindu-se și luptându-se pentru a primi o nouă ,,dezlegare de la muncă”.

Absolvenții, într-un număr restrâns, au încercat să-și găsească locul între vânătorii de ștampile. Tinerii au așteptat, au analizat timid standurile și au încercat să evite cozile interminabile, formate din șomerii care au știut pentru ce au venit.

Directorul Agenţiei Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare (AJOFM), Simona Derșidan, a avut un mesaj pentru cei veniți la eveniment: ,,Astăzi la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți și nu numai, pentru toți cetățenii care nu au un loc de muncă, se oferă un număr de 1171 de locuri de muncă din care 47 pentru studii superioare. La această bursă participă 60 de societăți care oferă aceste locuri de muncă. Am invitat toți tinerii, atât beneficiari de ajutor social, cât și beneficiari de indemnizație de șomaj, pentru a le oferi șansa de a-și găsi un loc de muncă. Sper să-i putem direcționa spre societățile care să-i angajeze, să-i direcționăm pentru cursurile de formare profesională”, a declarat directorul AJOFM Satu Mare.

La această bursă au mai participat subprefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas, respectiv viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

 

 

2 comentarii

  1. Curios Răspunde

    Din asistați câți și – au ales ceva de muncă ??
    Pe pariu că doar au obținut ștampila !!!!!!!!

  2. pcr Răspunde

    putorii ordinarii,,,,,,la munca cu voii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.