Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

GALERIE FOTO. Primăria face ordine pe malul Someșului. Mizerie de nedescris a ieșit la iveală

Imaginile dezolante de pe malul Someșului sunt istorie! Primăria a pronunțat cuvântul ordine, iar muncitorii s-au și pus pe treabă, eliminând toate buruienile și mizeria care nu doar că au făcut aproape imposibil accesul pe malul râului, dar au și format o imagine deprimantă.

Buruienile, crengile uscate și ,,râul” de mizerie care s-au adunat de-a lungul anilor pe malul Someșului au fost eliminate, iar întreaga zonă a fost supusă unei curățenii generale. Atsfel, ordinea este acum cuvântul predominant când vine vorba de malul râului, iar o imagine gri a fost transformată într-una care poate primi oricând vizita obiectivelor aparatelor de fotografiat.

11 comentarii

  1. pâr pâr Răspunde

    hai ca poate incet ,incet face si Kermit cate ceva.al treilea pod sau soseaua de centura nu cred ca o sa le faca nimeni ,dar macar putina curatenie,o spoiala,un pavaj poate,poate face si asta.si cine stie poate pana la sfarsitul mandatului asfalteaza si podul Decebal…

  2. cetateanul relaxat Răspunde

    Strangerea cainilor vagabonzi de pe strazi mi se pare ca e o propunere de bun simt,e inadmisibil ca intr-un oras resedinta de judet sa fie atat de multi caini fara stapan,foarte multi in zona centrala.

  3. Unu' Răspunde

    Ete fleosc!
    Minciuni dom’le, minciuni!
    Poze trucate, oameni buni!
    Păi toată zona respectivă a beneficiat de-o igienizare și modernizare de vre-o două sute de mii de ieuro, pe vremea celui mai de gașcă (zurli) primar, coi-ca, dorel de sătmar! Vrea unguru’ să-i fure meritele!
    (Pasajul de mai sus e un pamflet și se va trata ca atare 😉 )
    CUIE MOICA!
    laurențiu, sugi o ceapă!

  4. Szatmarry Răspunde

    Nea polgare si nea citimanajere…curatenia se intretine, ni se face. Asta asa…ca sa evitam pe viitor astfel de heirupisme.

  5. irak Răspunde

    Mai plantati si ceva copaci altfel se va macina malul in timp.

  6. Iuliaa Răspunde

    E foarte bine ca se face curatenie pe malurile Somesului.
    Trebuie sa recunoastem ca incet, incet orasul incepe sa arate bine.
    Nu conteaza ce etine are primarul ceea ce conteza e ca orasul arata din ce in ce mai bine. Bravo si sa continuati asa!

  7. Iuliaa Răspunde

    As mai avea o sugestie:
    In strandul vechi unde locuiesc tiganii, acestia sa fie obligati sa faca curat acolo unde locuiesc . Cine-i lasa sa locuiasca acolo? De ce ?. Zona aceea arata deplorabil. Macar sa curete in jurul lor.

    • y Răspunde

      După cunoștiințele mele era treaba lui Țânțaș și acolo. Săracul nu a avut timp din 2010 încoace. Eu dacă aș fi primar aș propune rezilierea contractului cu ștrandul vechi.

  8. dik ala Răspunde

    Nea primaruuuu! Fa si tu o minifaleza intre cele doua poduri daca nu esti capabil de altceva ca sa se plimbe cetateanul de rand, sa se mai detaseze de cate momente stresante intampina in acest oras ruinat. Cu regret spun asta fiindca sunt alte orase mai mici ca al nostru dar mai cochet. Acolo se vede ca se vrea a se face ceva in folosul umanitatii. Ori daca te visezi in Ungaria nu am nimic, dar fa orasul asa cum il visezi si vei fi apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.