Ultima actualizare: azi, 09:49

Locale

Impact cu urmări grave. Viteza l-a proiectat într-un podeț din beton

Impact cu urmări grave. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 16 octombrie, la ora 13.05, despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești în localitatea Vezendiu.

Din cercetările efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit faptul că un conducător auto, de 53 de ani, din localitatea Andrid, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum în curbă a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un podeț din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea gravă a persoanei aflată la volan, care a fost testată cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană aflată sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Gogu Steriade Răspunde

    De ce li se mai dau inapoi permisele cercopitecilor astora care au ”curaj” sa umble cu masina rupti de beti ???De ce nu li se anuleaza pe vecie dreptul de a conduce ?? Seful politiei din Tasnad rupt de beat,1.08 alcool in arerul expirat, ceea ce la anlize va iesi dublu !!Iar asta ar trebui sa fie un exemplu !!!

  2. satmarel Răspunde

    Pentru ca asa sunt legile in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.