Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

NEPI confirmă! Lucrările la Shopping City Satu Mare încep în decembrie!

Oficial! Grupul New Europe Property Investments (NEPI), a confirmat că lucrările la noul mall Shopping City Satu Mare vor începe la sfârșitul acestui an, mai exact în luna decembrie.

NEPI va investi nu mai puțin de 40 de milioane de euro în dezvoltarea Shopping City Satu Mare, cel mai nou centru comercial regional.

Complexul va fi construit pe un teren de 6 hectare, răspândit pe o suprafață de 28.000 de metri pătrați, va cuprinde hypermarket-uri sau supermarket-uri, galerii comerciale mall, centru comercial shopping mall. Pe lângă acestea va fi amenajată o parcare și 5% spații verzi.

Mall-ul va fi amplasat în partea de lângă dig, iar în zona de lângă drumul Careiului vor fi sute de locuri de parcare. Clădirea va fi una modernă, cu două faţade, una către Careiului şi una către Someş.

Amplasamentul va fi accesibil din două părți. Dinspre Careiului, accesul va avea loc în apropiere de intrarea la Kaufland, unde va fi amenajat un sens giratoriu. Inițial, acest sens giratoriu era prevăzut să fie amplasat în zona intersecției străzii Dunării cu Drumul Careiului. De asemenea, va mai fi o poartă de acces dinspre străzile Dunării și Digului.

Proiectul va fi finalizat până la sfârșitul anului 2018.

4 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Acum ne bucuram. Cand vor fi si bani prin buzunarele satmarenilor, vom dansa de bucurie.
    Vom vedea ce va fi in decembrie 2018.

  2. y Răspunde

    Pe mine sincer nu mă interesează tot supermallul ăsta. Oi fi prea bătrân. Singura bucurie pentru mine e că vor dispărea definitiv boscheții ăia. Era de toată jena și în centrul orașului. Acum vreo 10 ani unul ținea și o pereche de struți pe lângă terenul de la podul Golescu.

  3. Asistent Răspunde

    Coil avut interes !@@@@ medicina munciiiiiii iiiiii???VERIFICATI UMBLA CU PERUCA BLONDA LA GRADINITA

  4. Ciprian Răspunde

    Mie greu sa cred ca lucrarile vor demara in decembrie…conditiile atmosferice vor spune totul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.