Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

LIDL amână deschiderea magazinului până la finalizarea sensului giratoriu

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi a avut marți, 10 octombrie, o întâlnire cu reprezentanții conducerii naționale a companiei Lidl România.

În urma discuțiilor purtate de edilul municipiului și administratorul public al orașului, Csaba Maskulik, cu reprezentanții companiei Lidl România, cele două părți au convenit să fie respectați termenii stabiliți în cadrul înțelegerii inițiale.

Astfel, magazinul Lidl de la Cap Pod Golescu se va deschide doar după finalizarea sensului giratoriu din intersecția Crinul. Termenul asumat de compania Lidl pentru finalizarea sensului giratoriu este 24 octombrie 2017.

Sursa – Primăria Satu Mare

17 comentarii

  1. ? Răspunde

    Mamăăă ce s-a umflat gulașu in ăștia doi ,cum vaduvesc ei zeci de gospodine de tigăi si muștar redus cu 20%.Gabore da cu ăia pe Diana si tot ăia de la pod se pare ca nu prea ți-a ieșit,mai ții orașul un an in lucrări.

  2. un cetatean Răspunde

    Nu imi vine sa cred ca se poate si asa.
    Daca conducerea Lidl nu deschide atunci totusi a fost o intelgere…Gabore nu a vorbit aiurea.
    A avut curaj sa insiste pe aceasta tema si telul ce a propus a a tins… jos palaria.

  3. Alex Răspunde

    Oameni bun,dar are dreptate!!!Si asa e haos acolo,daca deschide o sa plangeti ca ce rau circulatia….si acuma e greu….sovinismul greu dispare din orasul asta,ungur primarul el e de vina.

  4. Micro16 Răspunde

    În sfârșit a făcut Gabor un lucru bun.Acu chiar merită felicitat

  5. SANTA CLAUS Răspunde

    felicitari dl primar

  6. Pe duca Răspunde

    Felicitari Coica ca a adus Lidl la Satu Mare !

    • Kkt Răspunde

      Nu mincinosul Cojak i-a adus pesedist borat ce esti, noi n-am uitat cum l-a lins olteanul pe Socolan, si a taraganat pana ce a venit Gaborul 😉

  7. Unu Răspunde

    Bravo Găborel…bravo Găborel!!! Nu credeam că-i va opri. Este un exemplu bun, un avertisment pentru toți viitorii investitori care nu se țin de cuvânt.

  8. Satmarean Răspunde

    Foarte bine. Dupa deschidere sper ca se va reveni si cu iesirea pe pod de pe str Lalelei.

  9. Victor Răspunde

    Asta seara la 20.30 am facut 35 min ca sa ies din micro 16 pe golescu. Stiti cand o sa calc eu in magazinul ala? Peste 35 de ani!

  10. pop marius Răspunde

    si eu la fel la 14.45 40min sa vanda 2lei pe zi

  11. un cetatean Răspunde

    Atata tam tam pentru un magazin de 3 lei de parca am fi pe 5th avenue. Un cacat de butic cu ifose de supermarket.

  12. bubulina Răspunde

    Viceprimarii de paie, tac ca ca…ul in iarba, Sa il puna ,,viceprimari,, pe ,,academicianul,, stie tot, trompeta tradatorilor, care ,,trompeteste,, aiureli mereu (stim de ce). Trafic infernal, primar din infern.

    • abc Răspunde

      @bubulina, acuma chiar ai astfel de pretenții de la Albu și Feher ? Dimineața începe la ei cu exerciții în fața oglinzii cu ”poziția ghiocelul”.

  13. vasi Răspunde

    Da’ cu firma care lucreaza la podul Decebal si n-a respectat CONTRACTUL de ce nu rezolva la fel??? Facea rost de o remorca de bani din amenzi pt nerespecraea termenului! sau ii amendeaza doar pe cei care nu dau comision???

  14. Mar-i-an Răspunde

    deci pe 24-25 se da navala? tot ce e de aceeasi parte a Somesului cu noul Lidl va face cumparaturi la noul magazin….ne vedem la cumparaturi:), si apropo, data viitoare Romani votati cu cel care vedeti ca are sanse sa iasa primar daca vreti primar roman, incetati sa va plangeti de mila dupa , ca e prea tarziu, Hai Romania ca toti suntem romani pana la urma ,fiti demni de sangele latin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.