Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Mihai Huzău refuză Ministerul Finanţelor. Rămâne consilier local

Consilierul local Mihai Huzău, căruia i s-a propus o funcţie de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, a refuzat propunerea, preferând să rămână, cel puţin deocamdată, în Consiliul Local Satu Mare. El a declarat că în campania electorală a promis o serie de proiecte şi consideră că trebuie să trebuie să rămână pe poziţia câştigată.

“Am decis să nu accept propunerea de a ocupa o poziție de secretar de stat in cadrul Ministerului de Finanțe din două motive:

1. Consider că am o experiență acumulată insuficientă în domeniul economico-financiar încât să pot duce la îndeplinire sarcinile pe care le-aș putea avea la nivel de Minister de Finanțe.

2. În prezent ocup funcția de consilier local din partea ALDE Satu Mare, iar în campania electorală am promis că voi implementa o serie de proiecte pentru segmentul țintă pe care îl cunosc cel mai bine, respectiv, tinerii sătmăreni. Având în vedere că timpul scurs de la ocuparea aceste poziții a fost relativ scurt și nu am reușit să-mi realizez obiectivele propuse, am hotărât că este corect față de electorat să rămân pe poziția câștigată și să încerc să pun în aplicare proiectele propuse”, a declarat Mihai Huzău.

 

14 comentarii

  1. yuri gagarin Răspunde

    O bate-te focul de papagal, multumim ca stai si te lupti pntru urbea noastra, ps: Cu slabuta oferta ……te-ai prezentat la Bucuresti, cam scump la domnul Tariceanu asai? Uite, te sfatuiesc sa te consulti cu domnisoara Bran sa vezi cam cum stau preturile…papagalule ai vrut sa ne dai “ceva dulce”?

  2. y Răspunde

    Surpriză ! Mișcare inteligentă. Sau poate nu era candidatul number one. Pentru așa post oricum e de învățat. Plus că până te trezești te mănâncă rechinii din minister.

  3. ion de la raion Răspunde

    bine cocolata! ti-ai dat seama ca nu faci fata in minister. ramii acasa ne place sa radem de tine

  4. a Răspunde

    daca pana si tu te consideri incapabil pt o asemenea functie, sunt tare curios ce inteligent te-a luat in calcul si te-a propus, si pe ce considerente

  5. ? Răspunde

    Bravo mă ! Ce-i in mâna nu-i minciuna!Ti-a șoptit careva ca guvernul asta nu apuca Crăciunul?

  6. k Răspunde

    sa stricat ciocolata pana la Bucuresti, din lapte a ajuns direct branza :)))) dar totusi din firma lui tata si mama numai Bran poate ajunge deputat la Bucuresti fara experienta in administratie

  7. euuuu Răspunde

    Bag de seama ca, la unii e le cam ciuda!hai tinere demonstrează ca poti..

  8. y Răspunde

    @matroz. La vremea mea asta nu prea era. Oricum mersi și pentru foștii colegi. Am crezut că te referi la 6 octombrie, știi tu aia cu 13 generali din 1849. Sper că nu. Oricum o zi bună.

  9. ion Răspunde

    Acest tip de mesaje si reclame electorale sunt la moda. Sunteti cu totii constienti ca la fel ca defilarea de la o depunere de coroane indivizii acestia alearga dupa electorat / reclama.
    Spune ca nu considera ca are destula experienta, serios? si noi acum vom crede bunul sau demers manat de sentimente sincere?!?! dar cand se dorea primar acum cativa ani avea destula experienta? acesst gen de articole si fumuri sunt pt tot publicul care trebuie sa mai afle ceva despre indivizi avizi dupa publicitate si functii.
    Ce a facut in actuala pozitie de consilier? a trecut putin timp de cand a ajuns acolo? DA…mereu asta spuns pana in ultimul an de mandat cand incep sa se bata cu caramida in piept cu proiecte care si le aroga fiecare desi nu le apartin…sau pur si simplu se denigreaza ca vorba altuia: daca nu faci tu sa para ca nu a facut nici celalalt.
    Asa ca ar fi bine daca presa ar fi insensibila la astfel de vesti fabricate sau cu 0 substanta…dar cum voi traiti din sponsorizari si contracte de marketing?!?!?! ce sa faci??? se cotizeaza bine pt aceasta reclama nu-i asa?
    jalnic…altii furau dupa ce ii prindea o varsta…de teamaa ca raman saraci la batraneti…acum se scolesc pe banii mamii de la varste fragede!!!bravo Oli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.