Ultima actualizare: azi, 20:07
Locale

A murit actorul Vasile Blaga!

Îndrăgitul actor Vasile Blaga a murit în această după amiază. El a pierdut lupta cu boala. Anunţul a fost făcut de către fiul său, Aldo Blaga,e pe contul său de facebook.

Redăm în continuare mesajul lui.

“Aldo aici – voi scrie in numele lui pentru ca stiu ca asa ar fi vrut si el sa o faca insa de azi orice “zice” el va fi intre ghilimele…din pacate. Nu ma mai complic cu diacritice pentru ca abia pot vedea ceva de lacrimi…

“Dragii mei, in ultima vreme m-am luptat cum am stiut eu mai bine cu aceasta cumplita boala a carui nume nici nu mai are sens sa-l rostim, e prea faimoasa deja. Desi eu la randul meu n-am ascultat mereu de contesa si de fiul ploii cand imi spuneau sa nu ma las de tratament pentru ca la urma urmei Dumnezeu lucreaza prin doctori, tratamente…va invit pe voi sa o faceti.
Bucurati-va de cei dragi cat sunt vii si faceti tot posibilul ca ei sa-si poata trai viata in implinire, fericire, bunastare si mai presus de toate – in iubire.
Pe scena vietii mele am incercat sa-mi joc rolul cat am putut de bine, acela de fiu, frate, tata, sot, prieten si orice alt rol mi-a mai fost incredintat.
Pe voi pe toti va imbratisez cum stiu eu mai bine si mai calduros si abia astept sa ne vedem la un spectacol de zile mari aici, sus, in ceruri, unde toti avem intrare libera. Sa ne vedem cand ne-om intalni.
Ma veti recunoaste, voi fi imbracat la fel.”

Vasile Blaga Paulin
(22.03.1959 – 05.10.2017)

Condoleanţe familiei! Dumnezeu să îl ierte!

6 comentarii

 1. Gini Răspunde

  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca! Condoleanțe familiei!

 2. Voicu Răspunde

  Dumnezeu să-l odihnească.

 3. ? Răspunde

  Deși am citit un necrolog ..am mai zâmbit odată!Dumnezeu să-l ierte!

 4. satmarean Răspunde

  Ne-am întâlnit în urmă cu un an așteptând la RMN, consternați și revoltați amândoi de faptul că pentru un RMN decontat de CAS bolnavii trebuie să aștepte UN AN !!! Deși cotizăm zeci de ani de muncă la CAS! Acesta este respectul pe care statul român îl are față de oameni. Sper că a plecat într-o lume mai bună, fără boală, fără răutate, fără oameni ipocriți, mincinoși, turnători sau trădători. Din această lume a plecat Vasile Blaga! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

 5. Nelu Sabau Răspunde

  Vasile, te-ai grabit. Mai aveai multe de spus dar ai preferat un galop catre vesnicie. Vei ramane mereu in memoria iubitorilor de teatru din Satmar si nu numai. Sincere condoleante familiei indurerate

 6. Elisabeta Donca Răspunde

  Leni , cu imensă tristețe am aflat că Vasilica a plecat în ceruri . Dumnezeu sa-l odihnească ! Condoleanțe ! Erzsi și Radu Cioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.