Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Probleme juridice la exproprierile pentru cel de-al treilea pod

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a retras de pe ordinea de astăzi a Consiliului Local proiectul privind exproprierile de terenuri în vederea realizării celui de-al treilea pod, în zona ştrandului.

Edilul a declarat că în ultima clipă au apărut anumite probleme juridice şi a cerut aparatului de specialitate să se rezolve cu prioritate. Kereskenyi a precizat că de peste 20 de ani se tot vorbeşte despre acest proiect atât de important, şi de abia acum se încep exproprierile.

Consilierii au fost informaţi că vor fi convocaţi la o nouă şedinţă, cât de repede posibil, pentru aprobarea proiectului de expropriere.

 

8 comentarii

  1. Exorbitante Răspunde

    Intr-adevar se vorbeste de sume enorme de bani, 600.000 de lei 1.500.000 lei noi, cand aia de pe centura au luat bani de tigari, parsivii aia ce stau acolo dupa ce au mai vandut teren ba la OMV ba la Penny cu ce sunt mai brezi. Nu iti ajung doua vieti sa strangi atatia bani. Nu va e rusine mari proprietari care cine stie cum a-ti dobandit terenul, casa ca deh cu sudoare precis NU.

  2. lililili Răspunde

    $$$$$$$ $$$$$$$ aduc fericirea nu e asa stimate domn proprietar

  3. dreptate Răspunde

    Parole, parole, parole
    Probleme, probleme, probleme.
    Al treilea pod, sala polivalenta si centura de ocolire.
    Au trecut 28 de ani cat mai trebuie sa asteptam?

  4. y Răspunde

    Eu cred că a venit timpul ca politicienii să fie taxați legal pentru miciunile neonorate din campaniile electorale. Vezi și Silicon Valley de Satu Mare a lui Koika. Intenționat am spus minciuni și nu promisiuni. Astea-s vrăjeli cu problemele astea ivite din senin. Seamănă de ex. cu obligația colectării selective a gunoiului. Și atunci, repede hotărâre de CL, campanie, poze, articole de ziar după care totul continuă ca până atunci. Politicienii ăștia chiar ne cred tâmpiți ? Spuneți măi fraților odată că vă depășește, aducem 1000 de japonezi și în 2-3 luni este podul gata. De promisiuni este plin padlașul.

  5. Cristian Răspunde

    @Y, cu 1000 de chinezi în 2-3 luni faci și podul și nepi și centura și polivalenta și un stadion corespunzător secolului XXI, iar dacă se enervează termină și biserica cu crucea de aur. (o pictează)

  6. Alex Răspunde

    Problema cu , Chinezii este ca ei nu pot fi mituiti si nu impart banii cu nimeni pentru munca pe care o fac. Deci prea curand nu o sa ajunga in Românica noastra.

    • y Răspunde

      Asta așa e. Și eu tot nu pricep de unde dracu costă podul atâta. Prețul mi se pare exorbitant. Și nu pricep de ce trebuie această soluție tehnică ca la podul Erasmus din Rotterdam. Deschiderea podului e ceva peste 200 m cu 2 piloni de susținere, pe când în Rotterdam este peste ditamai fluviul Maas care e aproape cât Dunărea de lată iar solul este foarte instabil acolo, zici că-i mocirlă.

  7. alex Răspunde

    rabdare,urmatorul generatie va fii bucuros……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.