Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Sătmărenii care nu există. Stau fără acte în locuințe construire ilegal pe terenul statului

Zeci de sătmăreni nu există oficial  în nicio statistică. Locuiesc fără acte, nu au buletine, în locuințe construite chiar pe terenul statului român. Este vorba despre un cartier de romi din satul Sătmărel.

Afirmația a fost făcută de viceprimarul Adrian Albu  în cadrul unei conferințe de lansarea a unui proiect pentru o strategie socială.

“Este foarte greu de făcut acte, fiindcă au niște construcții care sunt toate neautorizate, sunt pe terenul primăriei, pe terenul statului român. Condițiile în care stau 30 de familii sunt de nedescris. Ei nu există de fapt! Nu există în nicio evidență, în nicio statistică! În sensul că nu au acte de identitate”, a spus Adrian Albu.

Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla cu familiile respective. Cert este că primăria lucrează la o strategie pentru integrarea lor.

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Vin cumva alegerile si au nevoie de voturi trebuie sa le faca buletine…

  2. dik ala Răspunde

    Ajutorul social, puia penz, si alte venituri banesti bineinteles, cum se face ca lunar isi ridica sumele? Atunci cand este vorba de bani ei exista? Cand este vorba de voturi ei exista? Romanul de rand nu exista niciodata! Traiti alaturi de ei cei care ii tucati in cur.

  3. Jenny Răspunde

    Domnule reporter,Satmarelul este cartier,nicidecum sat,plătim impozit ca si ceilalți cetățeni ai orașului SATU-MARE …eh că țiganii stau pe terenul României…Expulzații …sau vin cumva alegerile,si nu aveți de unde vă scoate voturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.