Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

VIDEO. Copilul care i-a lăsat mască pe Dragnea şi Tudose la Carei. Toată lumea a râs

Un brav soldăţel, care nu are mai mult de cinci ani, i-a lăsat mască atât pe premierul Mihai Tudose cât şi pe preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

La ceremonia de la Carei, cei doi lideri i-au înmânat cadouri micuţului Adrian Chira, pentru poezia spusă în cadrul manifestărilor dedicate armatei.

Doar că, la un moment dat, a fost întrebat ce doreşte să devină când va fi mare: premier sau preşedinte al Camerei Deputaţilor? Adrian Chira a dat un răspuns care i-a lăsat mască pe toţi cei prezenţi: Niciunul! După care toată lumea a râs.

Copilul, cunoscut la nivel naţional după ce a participat la mai multe emisiuni, a spus că el vrea să fie general deoarece iubeşte foarte mult armata, şi vrea să devină general.

13 comentarii

  1. MuiPsd Răspunde

    Pai si ei ne lasa masca in fiecare zi.
    Lingeti, baieti? lingeti? Merge treaba? Nu vi se infunda narile cu cacat?

  2. y Răspunde

    O fi auzit și el ceva despre Tel Drum pe Minimax.

  3. Ala din Sm Răspunde

    Bah de ce o venit astia doi aici, numa polueaza aeru. Imediat zboara PSD-ul de la guvernare stati sa vedeti, proteste in curand.

    • matroz Răspunde

      Nu puteati vorbi ungureste de astia?

      • Norick Răspunde

        Bolnav mai eşti (încă) ….:-)))

        • matroz Răspunde

          Doar atat poti?Pai, cine trebuia sa vina la o asemenea sarbatoare-chiar daca nu place unora-?Eu credeam ca si tu o sa iei atitudine fata de niste handicapati care neaga orice!Trebuia sa vina ,Papa,Putin sau chiar Orban?Apropo de unguri,au participat si in Satu Mare si la Carei corect ,cel putin la nivel de reprezentare!Si atunci autoritatile romane ,nu aveau dreptul?Ce zici,cine-i bolnav?E ca si cum as fi spus ce cauta amicul meu Eugen Kovacs acolo ca el e ungur!!!Mai pruncut ,eu ma straduiesc sa nu supar si sa nu jignesc, mai ales pe voi ce va considerati minoritari-e treaba voastra-dar nici nu e normal sa accept jignirea unei autoritati romane!Cand iti trece boala continua am putea sa mai conversam!Chiar imi pare rau de lipsa de discernamant a unui partener de discutii din cand in cand inteligent!

          • Norick

            Marinare mereu suparat , eu nu-ti doresc rau de nici un fel – ba’ chiar contra ! Cateodata nu prea te inteleg si nu din cauza limbajului folosit – ai in tine un mic diavol ascuns si te face incapatanat. Hai pune jos armamentul , lasa-l supararea la o parte si incepem cu o pagina goala.
            Eu fac primul pas : imi cer scuze pentru comportamentul needucat / incultural / necivilizat etc.
            Ars longa, vita brevis ! 🙂

  4. comentator Răspunde

    Replica asta seamănă cu chestia ce a pățit Ceaușescu prin anii 80 prin Harghita cu celebra întrebare ”Cum te cheamă pui de dac? – Attila”.

  5. Tereben Tina Răspunde

    Ce de comentatori sorosisti ”destepti”care mananca kk la greu !! Tot felul de ”litere” si nick-uri ”codificate” !!Ptiu sa nu se deoache !! Ia la cotetz cu voi !!

    • comentator Răspunde

      Că tu nu ești la fel ? Tu scrii pe numele adevărat doamnă diluant @Terpentino ?
      Dar acuma serios, nu ți se pare caraghios toată scena, seamănă nu pupatul copiilor și alte șabloane ieftine de care cam sunt sătul.

  6. aurelian Răspunde

    Crapa dragnea, pica govorila si haita de lingai

  7. matroz Răspunde

    @Norik:te rog accepta si scuzele mele!Retragere cu torte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.