Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Accident provocat de un șofer băut, între Apa și Potău. A gonit pe contrasens

La data de 11 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane între localitățile Apa și Potău.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că un conducător auto, de 46 de ani, din localitatea Potău, a pătruns pe contrasens întrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 33 ani, din localitatea Apa.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 26 de ani, din comuna Medieșu Aurit, pasageră în cel din urmă autoturism.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto care a condus pe sensul opus de mers și negativ pentru celălalt, totodată le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.