Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Amendă drastică pentru un șofer care transporta lemne fără acte de proveniență

Amendă usturătoare pentru un șofer care transporta lemne. Duminică dimineaţa, în jurul orei 09,50, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe strada Înfrăţirii din oraşul Tăşnad, a identificat, un autoturism care tracta o remorcă cu  material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului autoturismului de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, acesta nu a putut prezenta nici un document valabil.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos, depozitarea acestuia în cadrul Ocolului Silvic Tăşnad şi sancţionarea conducătorului auto cu suma de 5000 de lei.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

 

7 comentarii

  1. Pcr Răspunde

    Așa trebuie

  2. dinu Răspunde

    in fiecare zi vezi la granita cu ungaria cum se trece cu masini pline de lemne fara acte! GRANITA!!

  3. Traian Răspunde

    Toate e cu acte!!! Actele e pentru remorci, nu pentru capul tractor! Nu cumva sa sesizați vreo neregulă, că primiți amendă, ca fata de prin Moldova, de acum câteva zile. Nu deranjați organele, ele lucrează, pentru ei, nu pentru noi!

  4. cetateanul relaxat Răspunde

    @ Traian…toate sunt cu acte…actele sunt pentru remorci…postam ce ne trece prin cap dar copulam la greu gramatica elementara a limbii romane! Ce pretentii sa avem de la Ianos sau Gyula?

    • Decebal Răspunde

      Dezacordurile le-am făcut intenționat! Nu credeam ca o să te pot desrelaxa! Probabil ca toate transporturile de lemne sunt legale, dar. am aflat din presa ca o fată ar fi fost amendată pentru încurcarea nr. de înmatriculare, tractor cu remorca, în rest… relaxează-te liniștit, eu nu vreau să te deranjez!

  5. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Încercând să te scuzi te acuzi mai rău…desrelaxare…un cuvânt ce nu există…relaxare liniștită… pleonasm in toată regula..

    • Traian Răspunde

      Ms ptr corectura! Era mai bine,, ” sau, ratoire, și dincolo, fie – ți relaxarea veșnică, sau, veșnica ta relaxare, sau, relaxează-te în pace? PS! N-am nimic cu tine, da dacă iei ceva pirule, schimba-le, mie mi se pare că au efect,, contradictoriu,,!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.