Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Macheta noului Mega Mall NEPI de la Satu Mare

NEPI a desemnat Optim Project Management ca Manager de Constructii pentru centrul comercial dezvoltat in Satu Mare. Lucrările de construcții au început în această vară și urmează să fie finalizate până în trimestrul III 2018. Constructorul a prezentat și macheta noului mall.

NEPI va investi 40 de milioane de euro în noul Shopping City din Satu Mare, construcție ce va avea 28.000 mp, răspândit pe un teren de 6 ha. Dezvoltarea va oferi pe două nivele un hipermarket de 10.886 mp, o galerie de 14.860 mp, o sală de modă la parter și o zonă de divertisment (cinema cu minimum 6 săli) la primul etaj. Proiectul va beneficia de aproximativ 1.100 de locuri de parcare și o zonă verde de 3.000 mp.

Amplasamentul va fi accesibil din două părți. Dinspre Careiului, accesul va avea loc în apropiere de intrarea la Kaufland, unde va fi amenajat un sens giratoriu. Inițial, acest sens giratoriu era prevăzut să fie amplasat în zona intersecției străzii Dunării cu Drumul Careiului. De asemenea, va mai fi o poartă de acces dinspre străzile Dunării și Digului.

3 comentarii

  1. Băăăi.. Răspunde

    Lucrările au început astă vară ??????????

  2. Traian Răspunde

    Se pare că vom rămâne doar cu machete…Machete la: centura de ocolire, al patrulea pod(în ordinea realizării!!??) , al treilea pod, pasarela pietonala peste Someș și, multe, multe alte promisiuni nerușinate ale mincinoșilor pe care o să-i mai votam încă odată, ca tare fain ne mint!

  3. Satmarean Răspunde

    Cum au inceput deja asa se va si finaliza!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.