Ultima actualizare: azi, 15:17

Publicitate

Babytrend – magazinul cu peste 10.000 de produse pentru copii!

Primul zâmbet, primii pași și primele cuvinte ale unui copil reprezintă momente de neuitat. Pentru a face din fiecare zi un moment memorabil, vă invităm să descoperiți lumea bebelușilor la magazinul Babytrend.

Situat în cartierul Micro 17, B-dul Independenței 14A, în Complexul Dana Center la parter, magazinul de articole pentru copii și bebeluși Babytrend se întinde pe o suprafață de peste 300 de mp, și prezintă părinților o alegere și o gamă exclusivă, acoperind toate categoriile de produse necesare bebelușilor.

La Babytrend găsiți cărucioare, pătuțuri și accesorii, scaune auto, scaune de masa, suzete, biberoane, articole de baie și igienă, jucării și multe alte produse, semnate de branduri renumite precum Tommee Tippee, Philips Avent, Mam și Nuk. De asemenea, în materie de jucării, babytrend vă îndeamnă să vă surprindeți copilul cu cele mai populare mărci de jucării și cu cele mai cunoscute personaje din desene animate.

De ce să alegeți Babytrend? Aici veți găsi cele mai bune soluții, oferite de un personal calificat, consultanță pentru toate articolele necesare, serviciu de montare gratuită a produselor, precum și ambalarea gratuită a cadourilor alese.

Majoritatea categoriilor de produse vin la prețuri promoționale, iar asta nu e tot. Babytrend vă propune soluții de finanțare prin carduri de cumpărături, iar fidelizarea clienților se realizează prin cardul de fidelitate.

Apelând la magazinul babytrend veți fi înștiințați în permanență asupra noutăților, promoțiilor și concursurilor organizate, iar în cazul comenzilor pentru un număr mare de articole asigurăm transport la domiciliu. De asemenea, aveți și posibilitate de retur în 30 de zile.
Pentru comenzi online, ne găsiți pe site-ul www.babytrend.ro, de unde puteți alege din peste 10.000 de produse.

Vă așteptăm la Babytrend, în cartierul Micro 17, B-dul Independenței 14A, în Complexul Dana Center la parter.

 

 

 

Un comentariu

  1. Un trecator Răspunde

    Recomand acest magazin cu cea mai mare incredere!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.