Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Bitdefender mută producția din China la Satu Mare

Bitdefender, compania romaneasca de tehnologie cu cea mai puternica expansiune internationala, a transferat din China la o fabrica din Satu Mare productia celei de-a doua generatii a Bitdefender BOX, un dispozitiv care odata integrat in reteaua de comunicatii dintr-o gospodarie ofera protectie impotriva aplicatiilor periculoase ce vizeaza dispozitivele conectate la internet, a declarat Florin Talpes, CEO al producatorului de solutii de securitate IT in cadrul unei intalniri cu media, citat de Ziarul Financiar.

Florin Talpes anunta ca echipamentul este integral proiectat de Bitdefender si ca nu este vorba de un kit de componente care sunt asamblate sub sigla firmei.”Bitdefender Box este un echipament proiectat in Romania, nu asamblam un kit noname luat de pe piata. Acum doi ani, cand am demarat productia primei variante Bitdefender Box nu erau conditii in Romania pentru productie, dar intre timp acestea s-au schimbat masiv. Costurile sunt putin mai mari in Romania fata de China, pentru ca vorbim totusi de Uniunea Europeana”.

Compania locala de solutii de securitate IT nu anticipa ca businessul sau va ajunge in situatia de a face productie hardware in tara sa de origine. “Acum 10 ani nu ne-am imaginat ca putem face hardware in Romania. Acum 10 ani era crima si pedeapsa sa incerci sa produci hardware in Romania. Acum au inceput sa apara inclusiv in Romania fabrici tehnologizate, robotizate”, a mai precizat Florin Talpes, citat de Ziarul Financiar.

Sursa – zf.ro

 

3 comentarii

  1. hamster Răspunde

    Fix 10 ani. http://www.sminfo.ro/satu-mare/articol/detalii/zollner-a-inaugurat-azi-fabrica-din-satu-mare.html
    “…se vor realiza produse pentru mai multe domenii (bussines computer, tehnica medicala, industria de automobile): placi de baza pentru industria PC….”

    Erai preocupat cu furaciuni pe vremea aia. Mare pampalau poti fi sa vorbesti in necunostinta de cauza

  2. IOANA Răspunde

    SALARI INCEP PESTE 3500 EURO………SA NU UITATI !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.