Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO. Distrugeri în centrul nou al municipiului Satu Mare

Nici bine nu a fost reabilitat, că Centrul Nou a început să fie atacat de câteva persoane puse pe distrugere. Primăria anunță că cei care au luat în derâdere procesul de modernizare din centru, vor fi căutați și trași la răspundere.

,,Centrul Nou al municipiului Satu Mare este în plin proces de modernizare și, zi de zi, capătă o nouă față. Doar că mai sunt persoane certate cu legea și bunul simț care distrug ce alții construiesc. Așa s-a întâmplat și în noaptea de luni spre marți, când unul din coșurile de gunoi recent amplasate pe B-dul Transilvania a fost distrus. Poliția Locală urmează să identifice autorul acestei distrugeri, care va suporta consecințele”, anunță Primăria Satu Mare.

15 comentarii

  1. hamster Răspunde

    Sa inteleg ca daca cineva arunca un recipient fara capac cu lichid in el tot curge pe jos pentru ca nu este sac menajer pus in el.
    Prinderea inestetica cu suruburi.
    Pavaj cu un colt mai alb.
    Intre bordura si pavaj au pus pamant ca nu le-a iesit alinierea.

    SI totusi nimeni nu a zis nimic de executie, ba mai mult continua “modernizarea”.

    • justin Răspunde

      poi ma, daca de nici ce avem nu putem sa avem grija atunci la ce sa mai asteptam de la altii care vin din alte localitati si fac lucru de dorul p..lii pentru ca vad ca pentru noi oricum nu are rost ca cum le pune le-am si distrus

  2. justin Răspunde

    foarte bine, cautati-i si bagati-i in puscarie la munca patriotica pe langa sa plateasca si pagubele, odata trebuie opriti acesti vandali, si pe dig la fel cineva tot distruge cosurile, niste animali ce necesita tratare ca atare

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    @hamster…vandalismul a fost produs din cauza nemultumirii modului in care a fost montat (conceput) cosul de gunoi…si ridicol si tragic…

    • hamster Răspunde

      Se putea evita daca nu se folosea cos de gunoi cu tabla. Doar am subliniat ca sa gresit pe linie, de la cine a ales cosul pana la executant.

  4. IOANA Răspunde

    PAI CE ASTEPTATI DE LA TURMA ACEASTA???????……………TARA NIMANUI……..ANIMAL PLANET !!!!!!!

  5. cc Răspunde

    Ar trebui puse niste camere de filmare pe bdul Transilvania care sa inregistreze raufacatorii si cei de la Politia locala ar trebui sa-i pandeasca pe cei care ( dupa inchiderea barului Friends sau dupa alte evenimente din centru) fac stricaciuni, indoaie si rastoarna cosurile de gunoi, distrug bancile de pe dig sau chiar se urca si pe capota masinilor parcate regulamentar in zona . Trebuie luate masuri drastice ca sa invete minte.
    Chiar se fac niste lucraride de reamenajare in centru si tot din banii contribuabililor. Ar trebui sa apreciem aceste stradanii si eforturi financiare si sa avem grija de tot cea ce ne inconjoara.
    Daca nu se poate educa cu frumosul, atunci trebuie aplicata “forta”.

    • y Răspunde

      Foarte bine zis. Dar are o bubă. Buba e că nenea polițaiul local trebe să lucre pentru asta, eventual să și alerge puțin. Nu să stea la căldurică printr-un bar. Poate chiar la Friends. Și dacă îi prinde nu să-i dea amendă la derbedeu. Nu domnule, pus la muncă în folosul comunității, ceva de genul măturat, strâns gunoi etc. etc.

  6. Cetățeanul relaxat Răspunde

    @y….încă o dată vorbești pe nedrept…și te dai drept formator de opinie…atâta sănătate să ai,câți polițiști locali ai văzut în ultima perioadă în baruri!

    • y Răspunde

      Când ai nevoie de ei nu-s nicăieri iar dacă până la urmă în găsești ei nu se bagă. Adică eu sunt partea vătămată și pe mine încearcă să mă convingă să nu depun plângere. Mai bine nu dau detalii că o să aibă ”polițaii locali” neplăceri din partea șefilor. Și am menționat anterior că ”poate” stau prin baruri.

      • matroz Răspunde

        Ne,ne y.Afirmatia e imperativa/Nu să stea la căldurică printr-un bar/. Localul e cu …poate…Asta e ,se suporta greu dar gresim!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.