Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Comuna Bârsău stă pe un butoi de pulbere. Faptele primarului au scandalizat comunitatea. ,,Abuzuri și minciuni”

Scandal în comuna Bârsău din județul Satu Mare. În funcție de aproape 20 de ani, primarul localității, Traian Ciurdaș este pus la zid de reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL), fiind catalogat drept edilul abuzurilor și a minciunii. Președintele PNL Bârsău, Paul Fazekas a criticat în termeni duri administrația locală din Bârsău și a tras un puternic semnal de alarmă privind viitorul localității.

Președintele PNL Bârsău, Paul Fazekas spune că abuzurile sunt la ordinea zilei în comuna condusă de primarul PSD Traian Ciurdaș, iar minciuna tronează de foarte mult timp în localitate, opiniile cetățenilor fiind ignorate sistematic.

,,Sunt consilier de aproape doi ani în comuna Bârsău, iar în acești doi ani, la fiecare ședință de Consiliu Local am cerut acte de interes public prin care să putem explica alegătorilor cum se cheltuie banul public. În ședințele în care noi venim cu proiecte și le convocăm legal, consilierii PSD-ALDE nu se prezintă, în frunte cu domnul primar. Apa, canalizarea și gazul, nu numai că nu le avem, ci există o lucrare care a fost recepționată în 2015 și care chiar dacă este în stare de garanție și de funcționare nu este nimeni branșat, însă plătim la execuțiile bugetare din banii publici pentru această lucrare”, a declarat consilierul PNL din Bârsău, Paul Fazekas.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.