Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Copil de 8 ani, lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Copil lovit pe trecerea de pietoni. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 27 noiembrie, despre faptul că în localitatea Odoreu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui minor, de 8 ani, din localitatea Odoreu, care în calitate de pieton era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, pe care l-a accidentat ușor.

După producerea evenimentului rutier persoana aflată la volan și-a continuat deplasarea, fiind depistată la scurt timp de polițiști, ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.