Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Consumul de cannabis crește la Satu Mare. 15 persoane au ajuns la Urgențe

Consumul de cannabis este în creștere la Satu Mare, a anunțat astăzi în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) consilierul Pușa Câmpean. Potrivit evidenței, în perioada ianuarie-noiembrie, 15 persoane au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, din care 6 cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, iar 7 cu vârste între 19 și 59 de ani.

Consilierul a explicat că în urma unui sondaj s-a descoperit că tinerii cunosc foarte bine cum să procure cannabis și etnobotanice, iar prețul accesibil facilitează consumul. În acest an, Centrul Antidrog a avut 11 noi cazuri, din care 4 cu vârste de 15 ani.

Una dintre cauzele consumului de droguri este teribilismul tinerilor, dar tinerii motivează și faptul că încep să consume droguri din plictiseală.

3 comentarii

  1. Roza Răspunde

    Aici duce lipsă timpului dedicat educației de părinți și de profesori. S a ignorat pericolul drogurilor de ani de zile . Ar fi necesară o mai amplă informare în primul rând ă părinților și educatorilor. Este vorba de o generație viitoare căreia nu îi dăm importanța cuvenită.

  2. Alex Răspunde

    Voi sunteti cu capu. Nu dezinformati lumea de la canabis nu ajungi la spital. In schimb de la ETNOBOTANICE (DROGURI LEGALE ) poți și muri. Mi-as dori ca toti copii de politicieni sa fie dependenti de ea, poate asa ar schimba odata legea aia. Ori daca nu stiu ce sa faca sa se uite in tarile vecine de exemplu Polonia ce masuri au luat impotriva ETNOBOTANICELOR. Problema este ca politicienii nostrii sunt ocupati cu problemele lor ce le pasa lor de copii acestei țări . Rusine ORDINARILOR!!!

  3. patron Răspunde

    Pe strada Horea nr. 6 gasiti toate tipurile de droguri incepand de la ora 8 pana la ora 22. Halal politie!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.