Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Declarația savuroasă a unui sătmărean prins beat la serviciu. A fost concediat!

Un angajat al unei societăţi aparţinând Primăriei Păuleşti a fost dat afară de la locul de muncă după ce a fost prins beat la locul de muncă. Dezvăluirea a fost făcută de primarul Zenoviu Bontea pe pagina sa de facebook, după ce bărbatul, Varhol Zoltan, fost muncitor la Serviciul de întreținere, a lipsit de la serviciu şi a fost prins beat.

Edilul a pus şi declaraţia bărbatului scrisă de mână în care descrie cum s-a întâmplat totul. Redăm declaraţia bărbatului, aşa cum a fost scrisă:

“În data de 11.05.2017 neam dus la Trabă. La un momendat Băieţi a ajuns Pe la domnu doros şi a intrat ieu am intrat după ie să vad motivul pentru cie o intrat. La care amvăzut că aubăut căte un băhărel de Pălincă iar şi pe mine montrebat că serbesc la care iam zis că nu că la Şefu nui placie. La care tot am servit un Păhărel iar când nem urcat în maşină mai am avut un flacon de vin şi ambăut ţinând cont că am terminat în ziua respectiv iar nefiind mâncat ma prins”.

 

13 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Măi băieți, ăsta supăratu are și drept de vot!

  2. satmarean Răspunde

    considerati ca e stire pentru mass media? Puneti mina si cititi ce inseamna o stire. Daca vreti sa va transformati in ” cascadorii rasului” e trist. Sunteti de toata jena.

  3. .ro Răspunde

    @satmarean, @ bleg. Scrie cum vrei tu pe siteul tau. Cei de aici nu is curiosi de tine.

  4. sm Răspunde

    Căutați postările sau discursurile parlamentarilor, demnitarilor, șefilor și o să vedeți enorm de multe greșeli gramaticale și de exprimare. Toate pe bani foarte mulți de la bugetul de stat, adică de la noi toți. Astă e un amărât…

  5. Eu Răspunde

    Cica Portalsm.ro,portalul de stiri din satu mare.Voi considerati mizeria asta o stire deja strigator la cer ce faceti,Sub orice critica.Rusine!!!

    • Bogu Răspunde

      Stire utila in mod evident, iar primarul Zenoviu Bontea o alta dejectie a politicii romanesti. Probabil ca un primar ar trebui sa promoveze pe facebook proiecte sociale, informatii despre fonduri U.E. si alte informatii utile cetatenilor resedintei comunei si satelor arondate comunei Paulesti. Sau?! Tu, primarule Zenoviu, ce zici?

  6. Ion Răspunde

    Deci ne spune omul ca: “nefiind mancat, ma prins”!
    Acuma, si daca l-a prins, nu-i bai, macar bine ca nu l-a mancat…

  7. Paulian Răspunde

    Probabil că este cea mai mare realizare a primarului din Paulesti din toate mandatele lui! Felicitări! Ai scăpat de unu!

  8. Omu Răspunde

    Cel mai important lucru sa publici stirea pe pagina de facebook.Oare este cea mai mare realizare a primarului din Paulesti?Poate are dreptare domnu primar,dar ar fii fost mult mai corect daca “Declaratia” respectiva ar fii ramas confidential la secretariatul primariei,fiindca suntem oameni si din cand in cand mai gresim….

  9. Av Răspunde

    Orice persoană are dreptul la respectarea demnităţii sale.

    (2) Este interzisă orice atingere adusă onoarei şi reputaţiei unei persoane, fără consimţământul acesteia ori fără respectarea limitelor prevăzute la art. 75 din c.civ. Domnule primar, in locul bietului om, te-as da in judecata pentru denigrarea reputației unei persoane și pentru atingere adusă onoarei unei persoane. Trebuie sa fi foarte nesimțit să postezi așa ceva pe o retea de socializare. Trebuia să-ți faci treaba și atât, să iei măsurile legale și de regulament intern care se impun într-o asemenea situație și să-ți vezi de treabă, nu sa denigrezi un om postandui nota explicativa pe care tu ai ceruto, și să o postezi pe o retea de socializare. Țin să-ți aduc la cunoștință că omul are tot dreptul sa te dea in judecata și sa ii plătești niste daune morale de câteva mii de euro. Și sper sa o facă.

  10. Av Răspunde

    Practica judecătorească este deja cristalizată în acest domeniu, fapt pentru care îl sfătuiesc pe bietul om să îl acționeze în instanță solicitând daune morale.

  11. wkowalski Răspunde

    Daca cititi postarea primarului, in documentele atasate de acesta, CNP-ul dl. Varhol apare in mod vizibil, in celelalte locuri a fost blurat. Pe langa ce a scris @AV, in locul dl. Varhol l-as da in judecata si pentru acest lucru (daca nu gresesc, acest aspect este reglementat de Legea 677 /2001)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.