Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Avertizare meteo! Un ciclon va lovi România, în acest weekend. Aer polar în nordul țării

Vremea va deveni din ce în ce mai rece în perioada următoare, din cauza unui ciclon cu masă de aer rece care va ajunge sâmbătă noapte în partea de nord a ţării noastre şi care va determina o scădere a temperaturilor chiar şi sub zero grade Celsius, anunta stirileprotv.ro.
Meteorologii au declarat că ciclonul are o masă de aer rece, astfel că temperaturile vor scădea spre 2-4 grade, la început în nord şi în centru, apoi în restul ţării. Noaptea, valorile termice vor fi chiar şi negative.
În cursul zilei de astăzi, vineri, 17 noiembrie, în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş se anunţă o zi urâtă cu mulţi nori şi ploi către seară. După prânz, termometrele vor indica cel mult 12 grade Celsius.
Sâmbătă, înnorările persistă. În jumătatea sudică ploile continuă şi se intestesc după lăsarea nopţii. În rest o să picure trecător, iar noaptea, în zonele montane, ploile se vor transforma în lapoviţa şi ninsoare.
Duminică temperaturile scad uşor; precipitaţiile vin pe supratete mari în est şi în sud-est şi local în restul ţării. La munte domina ninsorile; în nord, vest şi centru apare trecător lapoviţă; în celelalte zone o să plouă. Se înteţeşte şi vântul şi va sufla mai tare la munte, în sud-vestul şi în sud-estul ţării.
Luni se face şi mai frig. La munte va continua să ningă; în timp ce prin vest, nord şi centru va cădea lapoviţă. În sudul ţării e posibil să zărim soarele; mai vin şi câţiva stropi de ploaie, iar vântul va fi destul de intens. Maximele se opresc pe la 8 grade; iar nopţile vor fi din ce în ce mai reci.
Sursa – stirileprotv.ro

Un comentariu

  1. Paulian Răspunde

    Îi gata weekend – ul și nu mai vine ciclonu! Ar trebui să vă dăm în judecată pentru dezinformare! Nu de alta, da o sa ne spuneți că va fi vremea bună și o sa vină prăpădul ca în vestul țării acum câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.