Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Fast food nou şi unic în Satu Mare! Shaorma cu lipie făcută pe loc, fără produse congelate!

Un fast food cum nu prea se găsesc nici în ţară s-a deschis în Satu Mare. Lupy Food, situat pe str. Careiului C 2 – 4, pune accent foarte mare pe calitatea preparatelor, adică nu foloseşte deloc produse congelate. Până şi lipia de la shaorma şi chifla de la doner sunt preparate pe loc.

Pentru a da originalitate shaormei, specialistul fast food-ului prepară lipia pe loc, astfel că mâncărurile sunt cât se poate de proaspete. Tehnica este una învăţată de la un bucătar turc, astfel că shaorma este originală. Niciun alt fast food din Satu Mare nu mai foloseşte această tehnică. De asemena, puiul este rotisat, cartofii sunt copţi şi prăjiţi în coajă. Practic, nu se folosesc produse congelate, astfel că gustul nu se compară cu mânărurile găsite la orice colţ de stradă.

Aşadar, şi cei mai mari contestatari ai produselor tip fast food pot încerca produsele de aici.

Ce mai puteţi comanda de la Lupy Food? Diferite sortimente din gama puiului la rotisor, faimosul Ciolan la rotisor, Slice Pizza, Shaorma Istanbul si delicioasele Barbeque Chicken.

Lupy Food face și livrări la domiciliu, iar dacă sunteți atenți, veți fi răsplătiți cu un meniu GRATIS. Deci, dacă surprindeţi Runner-ul, mașina de livrare, într-o fotografie, mergeţi pe Careiului C 2- 4, arătaţi fotografia şi primiţi  meniu gratuit!

 

MENIU

 

 

 

Livrare la domiciliu. Tel: 0754222257

Adresa: Str. Careiului C2-4 Satu Mare

www.lupyfood.ro

Facebook: Lupy Food

IMPORTANT: Dacă surprinzi Runner-ul, mașina de livrare Lupy, în oraș, fă-i o fotografie și primești un meniu gratuit!

3 comentarii

  1. abc Răspunde

    Comandați voi liniștiți de la ei dacă vreți. Mie nici după două ore nu mi-au adus comanda! Nici nu o să mai apelez la ei în veci!

  2. Ion Răspunde

    Am asteptat 30 de minute pentru o comanda, timp in care alte 3 persoane venite dupa mine au fost servite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.