Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Fiul familiei Rentea, ridicat de poliţişti. Principalul suspect!

Fiul familiei Rentea din Apa, Răzvan Mircea, a fost reţinut astăzi de poliţiştii sătmăreni.  

Procurorii par să fi ajuns la concluzia că el este criminalul, el şi-a omorât părinţii dar şi bunica.

Deocamdată foarte puţine informaţii din anchetă au ieşit în mediul public, pentru a nu periclita desfăşurarea anchetei. Au fost vizualizate şi imaginile surprinse de camerele de filmat din comună.

Familia masacrată de la Apa era una înstărită. Oamenii sunt recunoscuţi în sat drept oameni harnici, şi se presupune că omorul ar fi avut loc pentru bani.

 

9 comentarii

  1. Vajk Răspunde

    A stiut tot satul cine a fost inca de a doua zi ,numa militieni cu figuri in cap: sa nu dezvaluim date din ancheta si part ,part ,am mai scris si in alte articole ca freaca menta pe banii contribuabililor ,daca nu vorbea satul nu il prindeau in veci .

  2. Alin Răspunde

    Nu e voie sa spuna nimic pana nu au probe….daca ar fi stiut criminalu ca pilitia stie ar fi fugit nu ? Asa au incercat sa.l tina aproape iar dupa inmormantare l.au saltat…dar a fast urmarit in permanenta sa nu dispara asta e sigur….dar asta nu lucra la fusle securiti ?

  3. Horti M Răspunde

    Corect.
    Politia egal ZERO !!!
    Doare adevarul !!

  4. Horti M Răspunde

    Vajk….am zis ca e Corect

  5. Adinutza Răspunde

    Indiferent cum erau acei oameni înstăriti sau săraci NIMENI(cu atât mai mult copilul lor)nu are dreptul sa omoare.Astfel de oameni nu merita sa trăiască(să-i mai plătim tot noi si hrana in închisoare!)sau in cel mai bun caz închisoare dar nu oricum ci PE VIATA! !!Azi au fost părinții lui,mâine pot fi eu,tu,vecinul,oricine.Vai Dumnezeule ce sunt in stare unii doar pentru niște nenenoroci de bani!Bunul D-zeu să-i odihnească in pace!!!

    • obiectiv Răspunde

      Da,nenorocitii de bani duc la crime atunci cand nu-i muncesti si-ti vin degeaba.E partial vina parintilor ca l-au lasat sa alunece intr-o zona nesanatoasa care l-a dezechilibrat mintal.Banii fara munca duc in final la infractionalitate.Nu vreau sa fiu moralist ca nu stiu detalii dar sunt multe cazuri de infractiuni facute de lipitorile societatii.

      • mipudeco Răspunde

        Nu mai da vina fara rost asupra părintilor! Nu știi ca politica de doi bani din educatie este sa nu te atingi de copil, sa nu ii faci observatii, iar daca iți da in cap si te omoara sa ii spui MULTUMESC. După ce mori. Copiii nostri devin monstrii nostri si ucigasii nostri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Aud ca niste părinti si-au mutat copiii de la o scoala pentru ca i-a injurat femeia de serviciu: oare de ce i-o fi injurat, de cuminti ce au fost? Deci, așa educatie, asa rezultate.
        In cazul acestui criminal (sau oricare altul), nici o scutire. Propun RUGUL, unde sa fie arsi de vii! Iubesc oamenii, iubesc viata, tocmai de aceea vreau ca ei sa fie apărati de niste dezaxați ca acestia.

  6. Lalala Răspunde

    Problema a fost apartamentul unde a stat el, nu era pe numele lui
    A jucat la aparate avea datorii imense, si a ramas fara jobb
    A dorit ca parintii lui sa puna locuinta pe numele lui ,doar ca parintii au stiut ca el strica banii , din acest motiv l-au refuzat , sau gandit ca o sa ramana fara locuinta , si l-au protejat , din pacate grija le-a dus moartea lor.El in trecut era sergent major în rezervă şi a fost angajat în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Satu Mare, din 2007 până în 2011, când a fost dat afară pentru furt.A incercat reangajare doar ca a picat la avizul psihologic Dupa 2011 sa angajat la restaurantul Delicatesse , doar ca sa desfiintat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.