Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Adevărul în cazul sătmăreanului sancţionat pentru că “a făcut curat”. Dovada

Răsturnare de situaţie în cazul sătmăreanului care a reclamant că ar fi fost sancţionat pentru că “a făcut curat”, adică a măturat de frunzele de pe trotuar şi stradă. Imaginile surprinse de agenţii de la Poliţia Locală, care i-au aplicat avertismentul arată că de fapt, pe lângă frunze, bărbatul a scos în stradă şi doi saci plini cu flacoane.

În aceste condiţii, poliţiştii locali i-au aplicat un avertisment scris şi i-au atras atenţia că a încălcat regulamentul, deoarece frunzele se colectează separat de celelalte deşeuri.

Cazul  a ajuns în atenţia opiniei publice după o postare de pe facebook.

“Azi am asistat întâmplător la o scenă de-a dreptul hilară. Unui cetățean de pe str. Sighișoara 21/a i se întocmește proces verbal pentru că „și-a permis” să măture frunzele de pe trotuar și din fața casei și să le depoziteze pe marginea carosabilului. Motivul: a măturat în fața casei în afara graficului de colectare a frunzelor de către Florisal ! Există cumva un grafic care să ne spună când cad frunzele ? Întreb și eu pentru că aș putea fi în această situație de 2-3 ori pe săptămână când mătur și eu în fața casei !!!”, a scris pe Facebook o sătmăreancă.

Surse din Primărie au precizat iniţial că poliţiştii au acţionat în exces de zel şi că li s-ar fi atras atenţia că astfel de comportament este de netolerat. După clarificarea situaţiei, se pare că totuşi poliţiştii ar fi avut motive să aplice avertismentul.

Consideraţi că au procedat corect poliţiştii, sau trebuiau să aplice o amendă?

2 comentarii

  1. JUPÂN DUMITRACHE Răspunde

    Nu cred ca acel om a depozitat pe carosabil cei doi saci ! Putea sa-i puna acolo oricine !!Exista dovezi ca pe langa frunze acel om a pus acolo inclusiv sacii cu flacoane ?Cred ca e o ”inventie ” care sa scuze lipsa de ”inspiratie” a ”localilor” !

  2. Politist Răspunde

    Politia locala = niste betivi, analfabeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.