Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

VIDEO. Şofer beat sau drogat la volan. Au fugit pietonii din calea lui!

Imagini de-a dreptul revoltătoare au fost publicate în această seară e pagina activiştilor de la Drivers SM. În imagini se vede cum şoferul unui autoturism Mercedes nici măcar nu a oprit la culoarea roşie a semaforului de pe b-dul Octavian Goga, iar pietonii au fugit din calea lui, deşi ei aveau verde.

Autoturismul a fost filmat dintr-o altă maşină care a oprit la roşu, imaginile fiind concludente. Ulterior, Mercedesul a fost filmat pe b-dul Lucian Blaga cum trece de mai multe ori peste dubla linie continuă, şoferul neputând merge drept pe şosea.

Cel mai probabil conducătorul a fost beat sau drogat. Nu se ştie încă dacă aventura s-a terminat cu bine.

5 comentarii

  1. Mihai Răspunde

    Pe cretinul asta nu o singura data l-am vazut mergand agresiv si fortand depasiri de pe o banda pe alta

  2. Florin Răspunde

    Poate se sesizează cineva si ii i-a permisul.

  3. Tibi Răspunde

    Cunoscut din pacate, cu epava lui de Mercedes.
    Este un taran prost.
    Aloo…Politia, desteptarea..Politia..

  4. Ionut Răspunde

    Politia Rutiera a Mun.Satu Mare nu cred ca sunt atat de incapabili sa nu stie cine a condus acel autovehicul. Venim noi in ajutorul lor si le dam un pont Masina este a Domnului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare si in fiecare zi lucratoare gasesc acel autovehicul in Piata Libertatii ( sensul giratoriu) in dreptul Fostului Hotel Dacia. Dar mai mult ca PROBABIL nu el a condus acel autovehicul ci probabil o persoana din alta tara si uite asa s-a rezolvat problema.

  5. Așe Răspunde

    Nu sunt suficiente probele pt garcea! Daca era un om simplu imediat organele se sesizau și intrau în “erecție” , “trăgând ” persoana la răspundere pt faptele comise. Așe , carnatul cu Mercedes , un mini D-zo al orașului, îl doare în c*r de legi, de oameni , de semafor , conducând in continuare fără nici o grija!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.