Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Antim Benchiș și Ionuț Cherecheș, declarați polițiștii zilei din România

Antim Benchiș și Ionuț Cherecheș, cei doi agenți care și-au riscat viața și au salvat doi sătmăreni dintr-un apartament cuprins de flăcări, au fost declarați polițiștii zilei din România, de către Poliția Română.

La data de 3 noiembrie, la ora 00.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că într-un apartament din municipiul Satu Mare s-a declanșat un incendiu.

Ajunși primii la fața locului, polițiștii au observat că din balconul unui apartament ieșeau flăcări și au aflat că în acesta se aflau două persoane. Și-au pus viața în pericol și au intrat în apartamentul de unde se propagau flăcările pentru a scoate persoanele aflate în interior.

În holul apartamentului, în care era un volum mare de fum și se manifestau flăcări, polițiștii au găsit doi bărbați căzuți pe podea și care nu se puteau deplasa singuri, pe care i-au scos afară.

Cei doi bărbați, de 77, respectiv 53 de ani, din municipiul Satu Mare, au fost preluați de echipajul medical și transportați cu ambulanța la spital.

Sursa – Poliția Română

 

16 comentarii

  1. Pcr Răspunde

    Bravo băieții

  2. Alex Roman Răspunde

    De doctori ați auzit ???ei salivează zilnic zeci de vieți in Satu Mare iar voi lăudați niste semianalfabeti printe care sunt si corupți majoritatea dintre ei.Angajatii de la rutieră mai ales.Salvatorii sunt in spiatale care se luptă contra cronometru pt vietile noastre si asta zilnic.
    Stire de 2 bani

  3. Ruzsa Sándor Răspunde

    Exact Dnul Alex.
    Politisti = hoţi autorizaţi in uniformă.

  4. Vajk Răspunde

    Ati salvat un schizofrenic paranoid care si- a dat foc la apartament de trei ori si a pus in pericol vietile a zeci de vecini.pe mine cand mau atacat tigani din zona unde ati fost domnilor politisti rusine

  5. y Răspunde

    Din păcate am ajuns acolo ca în țara asta ne minunăm de ceva care de fapt e normal. Au făcut ce trebuia să facă, atât. Dar bravo lor, totuși. Poate-poate și ceilalți se molipsesc de la ei.

    • Norick Răspunde

      Adevărat ! Să-l felicităm şi pe brutarul , pentru că ne-a copt pâinea,zidarul ne-a construit casa , tâmplarul a făcut mobila etc. etc. :-))
      P.S: Nemaivorbind de pompierii, care din urmă au şi stins focul….

  6. Unul Răspunde

    Bravo baieti. Felicitari.

  7. Un trecator Răspunde

    ce rai sunteti. As vrea sa va vad pe voi cateva luni in sistemul MAI cum dati din colt in colt, in situatii cand trebuie sa iei decizii critice pe loc si sa va bateti de multi neoameni pe strada gandindu-te ca oare mai ajungi intregi acasa la familie dupa un serviciu de 8 sau 12 ore! vai de voi comentatori odihniti!

    • abc Răspunde

      Știi, noi nu prea suntem odihniți. Muncim pentru bani și producem ceva ca sistemul bugetar să-și ia salariul. Asta indiferent dacă își merită leafa sau nu. În cazul de față și-au făcut meseria și atât. Dar bravo lor au avut prezență de spirit.

    • vajk Răspunde

      o sa iti schimb total parerea cand vei fi pus intr-o situaatie critica si vei cauta cu disperare un politist sau un echipaj mixt politist +jandarm si o sa te caci pe tine de spaima (atacat ,talharit ,injunghiat,violat )ca nu o sa gasesti ,felicitari pt ce pt ca siua facut treaba hai mai lasatio dracului

    • Unul Răspunde

      Corect. Asa este.

  8. cetateanul relaxat Răspunde

    A fi medic sau a fi politist alaturi si de alte ocupatii este o profesie vocationala(cu alte cuvinte trebuie sa ai chemare spre asa ceva) nu oricine poate,oricat ar vrea,de aceea cei care salveaza si protejeaza viata sau bunurile oamenilor merita stima si respectul nostru;constat cu parere de rau ca nu avem respect de nimic,blamam engros preoti,politisti,medici,exact acele categorii care ne salveaza vietile sau sufletele…nicaieri nu se mai intampla asta…oare de ce suntem atat de rai si dezbinati? O intrebare retorica desigur…Felicitari lor si celor care pun mai presus viata altora decat propria viata!

  9. Unul Răspunde

    Politistii trebuie respectati si autoritatea trebuie urgent recapatata, precum in alte tari, altfel va fi jale.

  10. vasilica Răspunde

    Uniforma de poliţist a fost făcută de ruşine de nenumarte ori de diversi politisti satmareni . Despre cazurile mai grave si presa a relatat in cateva randuri . Şefi de Poliţie din aproape toată ţara au probleme cu Justiţia. Sunt cercetaţi, arestaţi sau daţi afară din sistem, însă corupţia prinde alţi şi alţi poliţişti în acest joc , unde legea e impartita in functie de puterea banului . Pare că oricâte dosare ar deschide DNA, numărul corupţilor ramane constant în rândul poliţiştilor.
    Sa nu uitam ca majoritatea politistilor sunt onesti si cinstiti gata sa ajute dar sa si sanctioneze , demni de uniforma pe care o poarta . Felicitari celor doi domni politisti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.