Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Apă ,,colorată” la robinetele din Halmeu. Oamenii sunt revoltați

Locuitorii comunei Halmeu, județul Satu Mare, au ajuns la capătul răbdării din cauza nepăsării companiei de apă care, spun oamenii, de mai bine de o săptămână le livrează apă murdară. 

Cei din Halmeu spun că și-au strigat constant of-urile, însă se pare că nimeni nu își asumă vreo responsabilitate, iar locuitorii comunei sunt nevoiți să se spele cu un lichid care numai apă nu e. Mai mult decât atât, oamenii spun că trebuie să mai și plătească bani destui pentru serviciile oferite de compania de apă din Satu Mare.

,,De o săptămână, poate și mai mult, Apaserv își bate joc de clienți…Trebuie să fac duș, am nevoie de haine spălate și curate…Iată apa…Mersi Apaserv. Aaa, da, și să nu uitați factura pe care trebuie să o plătesc pentru APA MURDARĂ!!!”, declară, revoltat, unul dintre locuitorii comunei Halmeu.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.