Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Bate vântul prin Dacia. La propriu! Se distruge cu bună ştiinţă!

Bate vântul prin hotelul Dacia. După ce prelata care acoperea faţada hotelului a fost smulsă de vând, a ieşit la iveală faţa reală a hotelului.

Se pare că proprietarilor nu prea le pasă să salveze ce se mai poate, din moment ce, cu cheltuieli relativ minore, s-ar putea salva multe.

De exemplu geamurile sunt larg deschise, prin ele intră vântul şi ploaia, se infiltrează în pereţii vechi de peste 100 de ani şi îi degradează tot mai tare. Unele geamuri trebuie doar închise, iar în altele trebuie înlocuită doar sticla.

În aceste condiţii, se ridică întrebarea dacă se doreşte cu adevărat salvarea hotelului. În plus, dacă omul de afaceri Vasile Ţânţaş a efectuat deja pedeapsa cu închisoarea pentru distrugerea hotelului, mai poate fi pedepsit pentru că se distruge în continuare tot mai tare?

 

2 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Vinovatul principal este cel care a instrainat acest simbol al Satmarului! Ce pedeapsa merita? Sa suporte el refacerea cladirii, asa cum magazinele pentru care devii girant la un cumparator iti iau casa daca acel cumparator nu achita produsul. Dar ar trebui sa se termine cu acest circ vizual!

  2. Garuboz Răspunde

    Domnilor incepeti cu inceputul .Cine a pus mina primul pe hotelul Dacia si la vandut la Tantas apoi si-a luat talpasita si a sarit granita, eu nui zic numele ca ma acuza unii de sovinism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.