Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Un bărbat, de 25 de ani, condamnat pentru tentativă de omor, săltat de polițiști

Băcăuan condamnat pentru tentativă de omor, prins de polițiștii sătmăreni. Direcția de Investigații Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriților la nivel național și internațional, precum și pentru identificarea cadavrelor și persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv pentru clarificarea situației persoanelor dispărute.

În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română, au fost depistate 192 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

În perioada 27 octombrie — 2 noiembrie, polițiștii din întreaga țară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 109 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 68 de minori.

Un bărbat, de 25 de ani, din Bacău, condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 6 luni a fost depistat de polițiștii din Satu Mare, pe raza localității Petea. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.