Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Campanie pentru ajutorarea unui bătrân de 92 de ani. Trăiește singur într-o casă care stă să cadă

Grupul de Facebook ,,Lucruri gratis Satu Mare” a lansat o campanie pentru ajutorarea unui sătmărean în vârstă de 92 de ani din satul Cuța, care trăiește singur în condiții extrem de grele, iar venirea iernii fără ajutorul sătmărenilor ar însemna începutul unei perioade și mai tulburi pentru un om care a îndurat multe la viața lui.

Mesajul transmis de inițiatorul acestei campanii este unul cât se poate de mobilizator: ,,Doresc să vă fac cunoscut un bătrânel în vârstă de 92 de ani din satul Cuța, care are nevoie de ajutorul nostru. Căsuța e într-un stadiu nelocuibil. Aștept propuneri și idei în vederea acordării unui ajutor, acum în prag de iarnă. Vă mulțumesc”, este mesajul și totodată îndemnul inițiatorului.

Membrii grupului au început să vină cu idei, iar printre propuneri se numără o rulotă, care este accesibilă ca preț, precum și o casă modulară tip sandwich, considerată a fi poate cea mai bună variantă pentru a-l găzdui pe bătrânul care nu are în acest moment un acoperiș stabil deasupra capului.

Pentru a lua legătura cu cei care se ocupă de acest caz, accesați linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/groups/798156683609153/

 

 

9 comentarii

  1. Mark Răspunde

    Sai aducaa cine va lemne de foc eu i .org tatau cu drujba gratis asigur si drumul si benzina pentru drujba

  2. Mark Răspunde

    De ii tau lemnele gratis si ce mai pot ajuta eu drumu .com asigur eu si ce foloseste drujba

  3. Ica Răspunde

    Eu cred ca confortul , ingrijirea și monitorizarea medicala permanenta( data fiind vârstă) a acestui bunic s-ar găsi la un azil !

  4. Petre M Răspunde

    Prezent , dispus la o contribuție ! Sa ma contacteze cine se ocupa de acest act caritabil !

  5. Omu Răspunde

    Parohia…preotii…?Sigur si ei poate sa ajuta…dar primaria de ce nu ajuta???

  6. VICTOR Răspunde

    HAIDETI MAI BINE SA-I GASIM O CASA FAMILIALA SAU UN CENTRU DE INGRIJIRE BATRANI … PT CA DIN PACATE UN BATRAN IN PLINA IARNA NU POATE SA ISI ADUCA NICI MACAR LEMNELE IN CASA SAU APA… DE PAINE SI MEDICAMENTE CE SA MAI VORBIM…

    • Dsm Răspunde

      DE acord cu Victor, cea mai bună soluție. La toate primăriile există serviciu de ajutor social, măcar atâta să facă pentru acest bătrân să-l ducă la un azil. Din nefericire sunt convins că există sute de cazuri de acest gen doar la noi în județ! Decât să dea Guvernul bani pentru asistații sociali, mai bine ar face azile de bătrâni. Căci în România pentru copii nu sunt bani, pentru tineri nu sunt bani, chiar și școala – cică gratuită!! – o fac tot pe banii părinților, pentru salarii nu sunt bani, pentru bătrâni nu sunt bani, pentru spitale, autostrăzi nu sunt bani !!!! dar CE FERICIRE că sunt bani pentru salariile IMENSE ale parlamentarilor foarte obosiți de atâta muncă!

  7. Specialistu' Răspunde

    Asta ii Europa lui Soros! Ajutam imigrantii care vin sa ne omoara cu mii de euro, cazarr si mancare gratis etc., pe cand avem si noi saracii nostri.

    Trist….foarte trist.

  8. Mihai Răspunde

    Dar ce sa caute intrun azil, acolo este că intrun lagăr de concentrare, mai bine o duc infractorii, omul cat a mai avea de trăit poate vrea în casa lui sa steie, aici primăria și autoritățile locale săi asigure cele necesare, iar de are copii, rușine să le fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.