Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Un nou centru medical se construiește la Satu Mare

În municipiul Satu Mare se pregătește construirea unui nou centru medical, iar sătmărenii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind elaborarea planului noii construcții.

Noul centru medical în sistem ambulatoriu se anunță a fi construit pe Aleea Oituz din municipiul Satu Mare cu destinația de Clinică de Dializă. Construcția va fi pe două nivele, cu înălțimea de aproximativ 12 metri. Potrivit ultimelor măsurători, clădirea are nevoie de un teren de 46 x 18 metri, în formă dreptunghiulară, având o suprafață de peste 800 de metri pătrați.

La realizarea investiției se va respecta legislația existentă în domeniul construcțiilor. Accesul la Centrul medical va fi realizabil din Aleea Oituz, traversând parcarea din fața clădirii.

Observațiile și propunerile referitoare la intenția de elaborare a planului pot fi transmise prin scrisori depuse la registratura autorității între orele 9-15, prin sugestii pe pagina de internet a primăriei la adresa www.satu-mare.ro, respectiv prin scrisori transmise prin poștă pe adresa primăriei. Observațiile și propunerile pot fi transmise până la data de 10 noiembrie.

De asemenea, sătmărenii sunt invitați să participe la dezbaterea publică ce va avea loc vineri, 10 noiembrie, de la ora 12.00, la sediul Primăriei municipiului Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. Pcr Răspunde

    Ok dati drumul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.