Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO. Consilierii locali au ținut un moment de reculegere în memoria lui Iosif Drimuș

La începutul ședinței de Consiliu Local, consilierii sătmăreni au ținut un moment de reculegere în memoria fostului director al Direcției de Impozite și Taxe Locale (DITL), Iosif Drimuș, care s-a stins din viață în seara zilei de 9 noiembrie. Ședința a debutat în această după-amiază, la ora 14.00.

Iosif Drimuş a condus Direcția de Impozite și Taxe Locale din 1999. Ca director, Iosif Drimuș a contribuit foarte mult la bunul mers al instituției, iar la începutul anului 2000, datorită lui s-a realizat amenajarea noului sediu al instituției și transformarea Serviciului de Taxe și Impozite în Direcție.

Vestea trecerii în neființă a celui care a condus timp de 17 ani Direcția de Impozite și Taxe Locale a întristat întreaga echipă a Primăriei Satu Mare: “Am primit cu întristare vestea trecerii în neființă a celui care a fost Iosif Drimuș. Am pierdut un coleg extraordinar, un om bun si echilibrat, un profesionist desăvârșit. Domnul Iosif Drimuș va rămâne în memoria noastră ca o personalitate dăruită total crezului său de viață. Și-a iubit mult profesia, i s-a dedicat cu devotament și dăruire, de aceea, neașteptată lui plecare dintre noi înseamnă o pierdere imensă. Cu aceste gânduri de compasiune, adresez sincere condoleanţe greu încercatei familii”, a transmis, la acea dată, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.