Ultima actualizare: azi, 19:56

Locale

FOTO. Deznodământul unei depășiri periculoase: Pentru a evita o coliziune, a intrat în șanț

La data de 21 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul municipiului Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe DN 19F, în localitatea Mărtinești, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din Odoreu, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului rutier depășirea interzisă, a unui alt autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto de 22 de ani, a inițiat la rândul său o manevră de depășire a unui alt autovehicul, fapt pentru care, pentru a evita coliziunea, conducătorul de 30 de ani, a efectuat o manevră la stânga, părăsind partea carosabilă și intrând în șanț.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului autoturismului condus de bărbatul de 30 de ani. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.