Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Merci, Wizz Air! Ţeapă! Vi se fură datele personale

O nouă ţeapă circulă pe internet în numele Wizz Air. Sub forma unei reclame pentru obţinerea unor zboruri gratuite, persoane necunoscute încă au realizat un fel de sondaj, iar la final primiți cadou două bilete gratuite. Trebuie doar să primiți un cod și să le daţi hackerilor acces la contul de facebook. De aici vă sunt luate datele personale şi nu se ştie la ce pot fi folosite. Aşadar, nu daţi click pe această reclamă mincinoasă.

Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, fiind capabile în acest mod să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air.

Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ. Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com<http://wizzair.com><https://wizzair.com/en-gb/main-page#/ şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei.

Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.