Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO&VIDEO. Immochan, care promite un nou mall la Satu Mare are o realizare spectaculoasă la Brașov

Immochan, parte a grupului francez Auchan, cea care dorește să construiască un mall pe un teren de 7 hectare în municipiul Satu Mare, se poate mândri până astăzi, cu o investiție de toată frumusețea, realizată în municipiul Brașov. Centrul comercial Coresi, construit în orașul de sub Tâmpa, este una dintre cele mai importante realizări ale grupului Immochan, de la intrarea francezilor pe piața românească, în anul 2012.

Dezvoltat pe fosta platformă Tractorul din Brașov, Centrul comercial Coresi reprezintă o investiție de 60 de milioane de euro și dispune, printre altele, de un centru de distracţii indoor şi o zonă de cinema, cu o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi pentru opt săli digitale, o galerie comercială de 32.000 metri pătraţi şi 2.400 de locuri de parcare.

Inaugurat în urmă cu doi ani, Centrul comercial Coresi din Brașov cuprinde 110 magazine, din care 35% branduri locale. ,,Coresi pentru noi a plecat cu un brand şi un proiect. Da, tot ce am învăţat împreună la Coresi vrem să duplicăm şi să perfecţionăm. Concret vom mai face astfel de proiecte în România”, a declarat, la acea vreme, Tatian Diaconu, directorul general al Immochan România pentru Ziarul Financiar.

Afirmațiile făcute de directorul Immochan România în urmă cu 2 ani nu au fost întâmplătoare. În urmă cu câteva zile, Tatian Diaconu, a declarat, citat de economica.net, că Centrul comerical Coresi vine și la Satu Mare “Am cumpărat joi (nr. – 2 noiembrie) un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat directorul general al Immochan Romania.

Auchan România şi Immochan sunt parte a grupului francez Auchan, controlat de familia Mulliez.

Sursa foto – Coresi Brașov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.