Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. O sătmăreancă, între Dragnea și Tudose la congresul TSD

Tinerii social-democrați sătmăreni, conduși de Ioana Bran au participat ieri la Congresul TSD, care a avut loc la complexul expozițional Romexpo din Capitală.

În urma Congresului, Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social, a câștigat un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat a PSD.

Gabriel Petrea, care deține de doi ani președinția TSD, a fost votat de 2.121 de delegați prezenți la Congres. Deși a fost un singur candidat, tinerii au votat pe buletine de vot, în cabine.

Evenimentul a avut loc în prezența președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose.

16 comentarii

  1. OBIECTIV Răspunde

    Asa-i ca ne place sa vedem satmareni in ”prima linie” ? Mai sunt insa papagali care nu vad cu ”ochi buni” ascensiunea unor tineri satmareni,ca e vorba de politica sau altceva,mereu ii deranjeaza succersul altora,si mereu le gasesc cate o ”carcoteala”,ca musai cei care ajung ”ceva” s-a intamplat datorita pilelor sau alte inventii de-ale lor !! Cred ca si Simona Halep daca ar fi din Satu Mare,i-ar ”nemultumi” pe cei care mereu sunt ”gica contra” la tot ce inseamna succes !Al altora,binenteles ! 🙂

    • abc Răspunde

      Mademoiselle Bran sigur-sigur din cauza imenselor competențe a ajuns acolo, nu din cauza banilor lui tati! Așa de competentă e că nici nu știai de ea înainte de a ajunge deputată! Și mai ții minte cum a ajuns ea deputată?

    • Unu' Răspunde

      Daaa, mi-ar place s-o văd în prima linie, dar prin cătarea lunetei atașate puștii!

  2. misu Răspunde

    Sa stii ca NU-mi place s-o vad “in prima linie”. In prima linie de infractori ??? Nici nu stiu daca sa-mi fie mila de ea sau sau sa incep sa ma feresc de ea…..E prea tanara ca sa ajunga intre ei … Pacat …. Da r mai are o sansa – a schimbarii

  3. Eu Răspunde

    Sunt suparat sa vad ca si tinerii din ziua de azi se aliaza cu niste infractori care duc tara in mizerie si haos

  4. ion de la raion Răspunde

    impresionant! ca si cum ar sta intre putin si trump sau ce? care e senzationalul in povestea asta in afara ca satmareanca plateste sa apara pe portal?

  5. Hytman Răspunde

    Directorul DJTSului de la Satu Mare participant la congresul TSD? Functionar public cu functie de conducere la votul tinerilor. Prefectul nu se sesizeaza?

  6. Unu' Răspunde

    Cum se spune, cine se-aseamănă se adună, nu?
    Primii penali ai româniei! Cinstea psd, singurul partid cu 3 președinți penali, respectiv, criminalul de iliescu și condamnații penal năstase și dragnea!
    Bravo psd!
    PUIE MSD!

  7. Raul Răspunde

    Si cand e intre Dragnea si saltea nu ne-o aratati?! Asta ar fi fain… Ai, ce ziceti?!? Vai de capul ei cum isi strica tineretea..??

  8. Io Răspunde

    Astia care comentati in stil ”basist” pare-se ca ati mancat prea mult kkniu pedelist !!De-aia a si disparut partidul de infractori basisti ,unii s-au dat la ”fund” altii s-au ascuns prin alte partide unde fraierii i-au primit cu bratele deschise !!Plangeti bai dupa basescu si boc,ca tare faine vremuri or mai fost atunci !!Salariul minim 700 de lei iar pensia minima 240 de lei !!

    • Unu' Răspunde

      Asta nu va schimba cu nimic statutul de partid-refugiu de penali pe care-l are acum și pururi amin!
      Iliescu este criminal!
      Năstase și Dragnea sunt condamnați PENAL!
      Restul … urmează!
      PUIE MSD!

    • Micro33 Răspunde

      Lasa ca-i bine acuma ca v-au dat ajutoare si pensii sa stati cu p..ula-n mana toata ziua, dar au devalorizat tot, apoi unii se mai mira de ce ei cauta-n kkt totata viata si altii au ferme de porci si palate in Teleorman, viata de sclav, hai sictir propagandistule ca nu mai tine manipularea cu Basescu.

  9. Bogu Răspunde

    Cu d-nul din dreapta dansei e problema. Ca e satmareanca nu ne ajuta cu nimic. Dupa mentalitate de „taran” care zice „am fata la capitala si aia au buda in casa, metrou si blocuri mari (Casa poporului), na si ea acolo lucreaza”. Articol si stire de om marunt si lipsit de pretentii.

  10. hamster Răspunde

    Culmea alegerilor la PSD:”Deși a fost un singur candidat, tinerii au votat pe buletine de vot, în cabine.”

  11. Micro33 Răspunde

    Bolsevici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.