Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Poliţistul erou Antim Benchiş a fost avansat pentru merite deosebite

Poliţistul erou Antim Benchiş a fost avansat astăzi în grad  pentru merite deosebite. Propunerea a fost făcută după ce a salvat de la moarte două persoane, intrând alături de colegul său Ionuţ Cherecheş, într-un apartament în flăcări. În urmă cu trei ani Antim Benchiş a fost avansat în grad tot pentru merite deosebite. La 31 de ani a ajuns la penultimul grad al agenţilor de poliţie. Colegul său, Ionuţ Cherecheş, nu a putut fi avansat, fiind în primul an de poliţie.

Azi, 29 noiembrie a.c., cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, a fost organizată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, o ședință festivă.

În cadrul acestei ședințe festive au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională,  în gradul profesional următor, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 2 ofițeri de poliție.

De asemenea, au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională,  în gradul profesional următor, prin Dispoziția Inspectorului Șef 8 agenți de poliție.

Tot în cadrul ședinței festive au fost numiți în funcție prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 7 polițiști care au promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor de poliție în cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Toți polițiștii au fost avansați la gradul de subinspector de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.