Ultima actualizare: azi, 10:10

Locale

UPDATE Accident la TIP TOP. Biciclistul lovit de un autobuz a murit la spital

Biciclistul lovit în cursul după-amiezii de ieri de un autobuz la intersecția drumului Careiului cu drumul spre Vetiș a murit la spital. Bărbatul avea 56 de ani.

La data de 28 noiembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Vetiș soldat cu rănirea unui biciclist.

Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autobuz, la pătrunderea în intersecție cu DN 19 de pe drumul județean din Vetiș, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist, de 56 de ani, din comuna Vetiș, care se deplasa din sens opus, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a persoanei aflate pe bicicletă, ulterior acesta decedând la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În urma raportului medico-legal se va face și încadrarea faptei. Victima avea și o serie de afecțiuni medicale grave. Medicii vor stabili dacă cauza decesului a fost impactul cu autobuzul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.