Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Trigon cu mucegai. “Specialitatea” unei mari firme din Satu Mare

Trigon cu mucegai – este produsul pe care l-a găsit un bărbat într-un supermarket din oraşul Tăşnad. Nu mică i-a fost mirarea unui bărbat care a desfăcut trigonul cu telemea, aflat încă în termenul de valabilitate, şi a observat cum interiorul este plin de mucegai.

Cel mai probabil transformarea brânzei telemea în mucegai a fost posibilă din cauza condiţiilor improprii de depozitare, mai ales că produsul mai avea trei zile din termenul de valabilitate.

“Poftă bună cu mucegai în interior şi termenul de valabilitate este valabil încă 3 zile , Unicarm Tăşnad”, a scris bărbatul.

 

10 comentarii

  1. Cali Gyula Răspunde

    O fi mucegai Roquefort din ”cultura” patronului ? E misto să ne dăm ”nambăr ioan” pe piata de desfacere dacă avem astfel de produse ???Păcat,mare păcat !!!RUSINE !!!!

  2. Horti Miklos Răspunde

    La ce va asteptati de la acest țărănoc..
    ..fost şofer pe ARO.

    • Tereben Tina Răspunde

      Pardon,daca nu gresesc, era sofer de bascula,la mina turt,dar nu asta e important,ci faptul ca ne da sa mancam ce se vede si ce nu se vede,insa se simte ,iar noi ,fraieri,chiar ii dam si bani pentru a-i rotunji averea !Poate totusi cineva se indura sa-i faca niste controale,macar asa,din cand in cand pentru ca daca da de mancare la miile de muncitori nu cred ca asta il absolva de raspundere si poate sa ne ofere ce vrea el fara ca cineva sa-l intrebe de sanatate !!!Eu il stiu un om foarte credincios,oare chiar crede ca asta ii foloseste la ceva ?

  3. una Răspunde

    si eu am cumparat un sandvis de la unicarm din carpati nu era expirat dar avea gust de mucegai si painea avea pete albe si mucegai doamna a spus cai buna din cauza ardeiului simt gustul de mucegai cand am zis sa o guste mai bine mea dat banii inapoi

  4. Tudor Răspunde

    Vaaaai, ce știre !!!!

  5. Pcr Răspunde

    Ne meritam soarta !!!,nu știm sa ne facem auziți !!!!!,din pacate sîntem o tarà de coruptii,o țară a nimănui sîntem vai și amar de noii !!!(eu trec la unguri )

  6. Om Răspunde

    Treci linistit. Nu avem nevoie de vanzatori de tara.

  7. Jackie Kocsan Răspunde

    Poate o fi luat apa din Somes pentru trigon…

  8. z Răspunde

    Nu mai cumparati paine ,lactate si carne de la Unicarm , toate au un gust ciudat ..de detergent..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.