Ultima actualizare: ieri, 23:43
Locale

Olimpia a rămas fără bani. Kereskenyi: Consiliul Județean ar trebui să plătească

Olimpia Satu Mare se confruntă cu serioase probleme financiare în ultima perioadă. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că administrația locală și-a onorat obligațiile față de club și nu înțelege de ce Consiliul Județean încă nu a plătit  o sumă de 500.000 de lei la care s-a angajat.

“Cert este faptul că noi la ora actuală ne-am onorat toate obligaţiile care izvorăsc din actul constitutiv, statutul clubului Olimpia 2010, adică am plătit cotizaţia în valoare de 1,7 milioane lei. Mai mult decât atât, noi întreţinem şi baza sportivă, care este o cheltuială de 300.000 de lei/an, deci consider că noi dăm 2 milioane pentru fotbal. Nu putem mai mult. Conducerea Consiliului Judeţean ne-a promis de un an că preia Filarmonica, nu a preluat-o. Trebuie să plătească, conform statutului în vigoare, încă 500.000 de lei pentru Olimpia. Eu nu pot să  găsesc soluţiile tehnico financiare şi juridice în locul altora, dar cert este faptul că dacă continuă aşa, din aceată cauză riscăm să intre clubul, deja vistieria este goală, este în incapacitate de plată. Eu cosnider că ar trebui să găsească soluţia Consiliul Judeţean să plăteasă acei bani, care susţin şi în continuare că i-ar avea, doar că nu  ştiu cum să-i plătească. Eu n-am ce să comentez asupra acestui subiect”, a declarat primarul.

10 comentarii

 1. suporter Răspunde

  eu intreb doar asa , oare merita sa investeti atatia bani din banul public , pentru ce?? ca performante nu avem deloc

 2. Flacăra violeta Răspunde

  Sunt atatea sporturi in care ar merita investiți banii nu in echipa de fotbal unde se scurg banii ca si apa in nisip.Adica degeaba.
  Era cândva secție de box renumita in satu mare,lupte libere,scrima popice sporturi cu tradiție în oras.Bani care in aceste sporturi ar încuraja tinerii satmarenilor sa faca miscare (poate nici cu un sfert din banii băgați în fotbal) pe cand in Olimpia se plătesc niste salarii la niste mercenari veniti care de pe unde fără nici un rezultat.

 3. Foot Ball Ma-sii Răspunde

  Din cele doua milioane primaria putea cumpara vreo 5-6 autobuze pentru municipiul satu mare,sa mai inlocuiasca din rablele care raman defecte la jumatate cursa !In3 ,4 ani am putea avea parc nou de autobuze !

 4. Specialiastul Răspunde

  Daca nu produc nimic nu merita bani. Eu daca nu produc sunt dat afara de la locul de munca.

  Mare mizerie este tot fotbalul.

 5. Matrozu' Răspunde

  Pataki e un netot. Sa-ti fie rusine Csaba Pataki! Hai Oli!

  • Specialiastul Răspunde

   Las ca am gasi amatori care ar juca pe gratis fara antrenor si probabil cu rezultate mai bune.

 6. escape Răspunde

  La Miercurea Ciuc (35000-40000 persoane) functioneaza in administrarea Primariei 2 bazne semiolimpice. Incepand din clasa a 3-a inotul la scoli este obligatorie. (Pe langa patinaj, care este obligatorie din clasa 1). Iata un model sanatos pe care ar trebui sa copiem. Avem un singur bazin semiolimpic, si acela mereu la marginea falimentului de ani de zile…… noi, cei de langa Somes ….. :(((

 7. Gabriel Răspunde

  CJ, Pataki, avem nevoie de sporturi de echipă și de Olimpia care este singurul brand pe care îl avem în sport la noi in satmarul milenar. Aveți grijă și nu îl distrugeți că înainte de a obține voturi de la sătmăreni ați promis ce……………minciuni. HAI OLIMPIA!!!!!

 8. florin Răspunde

  Sa nu se mai aduca straini la echipa. Oricum nu se doreste promovarea si sunt platiti degeaba. Sa joace satmareni de ai nostri chiar daca asta ar insemna sa fim doar in liga a3a desi nu cred. Ce rost are sa platiti cazare si masa aiurea la jucatori adusi din alte judete? E ca si cum ai da foc la bani. Sa joace ai nostri si economisiti si bani. Sau poate nu se doreste lucrul acesta.

 9. Toader Răspunde

  Din păcate fotbalul este o afacere de foarte mulți ani. Probabil niciodată nu se va mai considera fotbalul un joc. Așa că, nu vă mirați dacă cineva abandonează ceva de unde nu se mai poate fura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Teribilism adolescentin. Alt minor prins de polițiști la volanul unei mașini

Din ce în ce mai mulți minori se urcă la volan și pun în pericol integritatea celorlalți participanți la trafic....

Închide