Ultima actualizare: azi, 09:47
Locale

FOTO. Patinoar uriaş instalat la Satu Mare. Tarife minime!

Un patinoar uriaş, de 600 de metri pătraţi, se instalează în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Acesta este cel mai mare patinoar care a fost vreodată la Satu Mare, iar preţurile de acces vor fi de-a dreptul derizorii 5 lei pentru copii pentru o perioadă de două ore.

Anunţul a fost făcut astăzi de către primarul Kereskenyi Gabor.

“Este vorba de un patinoar cu o dimensiune destul de mare, de 600 mp. În acest fel am dorit să oferim o alternativă de petrecere a timpului liber. Va fi cel mai generos din ultimii ani din Satu Mare. Noi vom asigura cheltuielile de funcţionare şi funcţionarea efectivă. În considerat că vom aplica nişte tarife foarte accesibil pentru publicul larg, pentru copii 5 lei/ două ore şi pentru adulţi 10 lei. Patinoarul va funcţiona între 30 noiembrie şi 15 februarie. Între orele 10-14 pentru grupuri organizate va fi gratuit. Costul de închiriere a patinelor este de 5 lei/pereche”, a declarat primarul.

Aşadar, doritorii vor putea patina din data de 30 noiembrie.

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Bună treabă. Felicitari organizatoriilor !

  2. Unu Răspunde

    Bravo Găborel! !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Olimpia a rămas fără bani. Kereskenyi: Consiliul Județean ar trebui să plătească

Olimpia Satu Mare se confruntă cu serioase probleme financiare în ultima perioadă. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că administrația locală...

Închide