Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

PSD vrea în conducere la Satu Mare, UDMR “o scaldă, amiabil şi drăguţ”

PSD vrea să obţină posturi de vicepreşedinţi în Consiliul Judeţean dar şi de viceprimari în municipiul Satu Mare, în condiţiile în care este cel mai mare partid românesc din judeţ, doar că reprezentanţii UDMR “o scaldă” “amiabil şi drăguţ”. Anunţul a fost făcut de către preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Ea a explicat că ultima discuţie a avut loc cu preşedintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, chiar în prezenţa lui Liviu Dragnea, la ultima sa vizită, doar că Pataki şi atunci a “scăldat-o”, invocând că ar vrea o pace politică la nivelul întregului judeţ. PSD-iştii nu se mulţumesc cu asta.

“Şi acum când a venit domnul preşedinte Liviu Dragnea la Satu Mare a fost o rundă de negocieri cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Pataki Csaba. Şi atunci din nou s-a reiterat dorinţa noastră, iar dânşii la fel au scăldat-o că doresc o pace politică la nivel de Satu Mare. Deocamdată suntem în acest stadiu. Noi am declarat că n-o să mergem în Consiliul Judeţean în această formulă de trei (adică o alianţă între UDMR cu PNL şi PSD – n.r.). Mai departe o să vedem ce o să fie”, a spus Fedorca.

Ea amintit că este format la nivel un grup de negociere cu UDMR, dar nu s-a reușit până acum să se ajungă la nicio concluzie.

“Recunosc că discuţiile au fost foarte amiabile şi drăguţe. De altfel, în schimb nu s-a făcut nimic concret. Cerinţa noastră, a organizaţiei judeţene şi naţionale este ca parteneriatul politic între PSD şi UDMR să se concretizeze cam cel puţin cum este acum între UDMR şi PNL, adică preşedinte şi primar la UDMR, cei doi vicepreşedinţi şi viceprimari la PSD. Cred eu că este un fel de amăgire, ca să nu existe niciun fel de opoziţie la nivel de judeţ, să fie un fel de dragoste generală, astfel încât sătmărenii să nu ştie nici cine muncește, nici cine nu muncește, nici cine nu face treabă, iar când o să vină 2020 să trăiască în aceeaşi ceaţă. Noi nu dorim acest lucru”, a mai spus liderul PSD.

 

15 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    O _ie bună nu vor?
    4 ani au frecat menta împreună cu ceilalți, penalii de la alde, și n-au fost în stare de nimic!

  2. y Răspunde

    Măi băieți veseli de la PSD! Faptul că după patru ani minunați la conducere momentan sunteți pe locul doi se datorează exclusiv vouă. Vezi Petric, Govor et comp. plus minunata trupă acum denumită ALDE Ștef, Silaghi etc. care au crezut și rămân stăpânii județului. Cât ați fost la conducere la Primăria SM nu ați dat un vice pentru UDMR. Acum s-a întors roata, simplu. Dar tocmai Petric să iasă în față care a f*t*t negocierile pe plan local, asta este tupeu?

  3. Zatmar Răspunde

    Cred ca ne-a fost de ajuns ce a facut PSD in ultimii ani in Satu Mare, in frunte cu Coica, ce a facut primarul actual in ultimul an in Satu Mare nu au facut altii in 10 ani. Dovezi , de asta avem nevoie, ca de povestile PSD-ului ne-am cam saturat deja.

  4. vasile Răspunde

    Poate vă gândiţi la postul liber de vicepreşedinte la Consiliul judeţean Satu Mare, mai mult nu poate fi vorba. Însă trebuie să vă gândiţi ce daţi în schimb, funcţii de directori şi directori adjuncţi la deconcentrate?

  5. Reflector Răspunde

    Ia sa auzim realizările lui Gaborica ca deocamdată continua proiectele lui “Muie Cum zice unul.

  6. Ruzsa Sándor Răspunde

    Petric este un Bou .
    Ţaran cu acte.

  7. Adrian Răspunde

    JENICA ARDELEAN are pozitie de conducere la Dir. Copilului ..Ce mai vreti?? Vine ca o tzoapa de mall la servici si nu face nimic. In afara plimbari cu masina de servici nu face nimic!!! Asa oameni are PSD-ul?? Atunci stati pe tusa!!!

  8. locuitor Răspunde

    Uita-ti-va putin la poza. E de toata groaza.O penala,un pocait si un idiot. Cu astia defilati?

    • ciudatu' Răspunde

      Mda, si te miri ca nu va baga nimeni in seama la Bucuresti! Ce a ajuns si partidul asta! O poza face cat 1000 de cuvinte! 🙂

  9. fara partid Răspunde

    Sa va fie rusine. Numai la functii va sta capul nu la cum sa faceti ceva pt. acest judet.

  10. Studios Răspunde

    Manageri ca și JENICA ARDELEAN sunt cu duiumul, trebuie verifica-ți ce fac în ( 8 ore ) la servici, dacă stau atât, că ei au treabă și dispar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.